Thursday, December 2, 2010

tahniah Zura & Zairy

Presentttt..
buah hati Zura dan Zairy..
Muhammad Iyad Irfan bin Mohd Zairy
Lahir pada 30 November 2010 pada jam 5.10 pagi
Berat baby : 3.25 kg (rasenye)

rasa macam baru je g wedding dorang last year..
review balik kat sini..
1) belah pompuan (aku preggy 6 bulan mase tu, thats y muka bolatt..)
2) belah lelaki (pengantin laki ngan pengantin pompuan 2-2 kawan baik, tu yg kene pegi 2-2)

tahniah ye buat Zura dan Zairy..
Semoga tabah menjalani kehidupan sebagai status baru pulak..hihi..
standby la berjaga malam ye..hikhik..
semua yang baru jadi parents akan lalui detik ini..hahaha..

noted : zeri, aku tak tau la kalau ko terbaca blog aku ni, sori ek gambar cikplak from fb ko..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

Ayuraza said...

alololo..tahniah zura n zairy..
bb anda sngat comel..
ni buatkan saya macam nak anak ramai2..hehe

Ayuraza said...

alololo..tahniah zura n zairy..
bb anda sngat comel..
ni buatkan saya macam nak anak ramai2..hehe

FIESYAH said...

tahniah pada kwn yana..sedap name tu...jadinya kwn yana ni pun dpt bby penutup thn 2010 lah ye...heehe...

p R i n c E S s _ N said...

comelnyerrr...congratz to them..