tahniah Zura & Zairy

Presentttt..
buah hati Zura dan Zairy..
Muhammad Iyad Irfan bin Mohd Zairy
Lahir pada 30 November 2010 pada jam 5.10 pagi
Berat baby : 3.25 kg (rasenye)

rasa macam baru je g wedding dorang last year..
review balik kat sini..
1) belah pompuan (aku preggy 6 bulan mase tu, thats y muka bolatt..)
2) belah lelaki (pengantin laki ngan pengantin pompuan 2-2 kawan baik, tu yg kene pegi 2-2)

tahniah ye buat Zura dan Zairy..
Semoga tabah menjalani kehidupan sebagai status baru pulak..hihi..
standby la berjaga malam ye..hikhik..
semua yang baru jadi parents akan lalui detik ini..hahaha..

noted : zeri, aku tak tau la kalau ko terbaca blog aku ni, sori ek gambar cikplak from fb ko..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...