Friday, February 7, 2014

Cara Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihannya


Alhamdulillah...Syukur ke hadrat Illahi...

Shaklee sudah menjadi fenomena sekarang. Tak kira di mana, orang dah kenal Shaklee tu apa. Shaklee ni Vitamin dan makanan tambahan. Bagus untuk kesihatan kerana ianya adalah semulajadi, selamat dan mesra alam.

Dah jatuh cinta dengan Shaklee? Ada baiknya jika anda register sahaja jadi ahli sebab Shaklee tawarkan peluang yang sangat menarik di samping kita mengamalkannya. :)

Shaklee tawarkan 3C iaitu :

  • Cash Bonus - Pada 15hb setiap bulan Shaklee akan bayar bonus kepada sape yang layak. Setiap bulan yer..:)
  • Car Bonus - Bila dah sampai satu tahap, Shaklee akan bayar bonus kereta. Shaklee bagi cash. Ikut kitalah nak buat apa pon duit tu. Nak beli kereta pun boleh, xnak beli kereta pon boleh..
  • Conference - Ni ada point2 tertentu. Ada dua. Satu domestik (dalam negara). Kedua International. Tahun ni Internationalnya pegi US.. 

Bestkan! Ok dah tau kelebihan dia...

Meh aku bagitau macam mana cara nak jadi ahli Shaklee ni.

Ada beberapa option :

  • Satu - pendaftaran RM65 adalah seumur hidup. Kalau korang pegi HQ atau Branch Shaklee sendiri, memang harganya RM65 untuk pendaftaran. Kalau korang register on9, pengeposan kitbag Shaklee tu dikenakan RM10 sahaja.
  • Kedua - Setiap pembelian bernilai 200uv (uv ni adalah point) korang layak dapat FREE MEMBERSHIP. 200 uv ni dalam lingkungan RM650.
  • Ketiga - Pembelian 2 botol Vivix layak dah membership PERCUMA
  • Keempat - Pembelian 3 kotak Collagen Powder pun layak gak dapat Membership PERCUMA
  • Kelima - pm aku. Aku akan uruskan...hehe..:)
Bisnes Shaklee ni mudah je sebenarnya...

  1.  Yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage)
  2. Bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri
  3. Tak memerlukan maksimum order
  4. Tak perlu nak simpan stok banyak2
  5. Order Vitamin dengan Shaklee hanya melalui online.. kalau ada masa lebih, bolehla beli direct kat Shaklee
  6. Kalau nak pegi kelas, depan komputer pon boleh, waktu malam2 pon boleh, :) maklumlah kelas untuk bisnes ni 90% melalui online!
  7. Kalau nak vitrual kelas pon, boleh angkut suami & anak-anak sekali
  8. Kalau agak-agak takde masa nak pegi pejabat pos untuk pos barang customer. Shaklee sendiri yang akan tolong poskan.. hebat bukan..:)

Tunggu apa lagi dear? Kalau bercita-cita nak jana income sendiri, nak tolong family, nak tolong orang lain yang memerlukan, bisnes Shaklee lah yang selayaknya..:)

Boleh pm sekarang! :)



________________________________

Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Hp | 0133396435 / 0182244135
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: