Tutorial : warnakan title sidebar

kali ni tutorial pasal nak warnakan tajuk kat sidebar tu pulak...contoh macam gambar kat atas...

Apa yang korang perlu buat ialah klik Layout>Edit HTML
Kemudian korang cari kod

h2 {

Lepas tu korang tambahkan kod di bawah betul-betul selepas h2 {

background:#FFFF00;

Nanti kod korang akan jadi macam di bawah

h2 {
background:#FFFF00; <----- ni korang boleh tukar iku warna pilihan hati..

save n siapppp...






♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

JIVEBUMZ said...

amboi rajinnye wat tuto nanti akak bleh belajar ek.. tq

kakyong said...

salam singgah...
dah cuba.. dengan sedikit ubahsuai.. maklum lah template layout lain sket... btw, dah jadi... ;)

Family Vacation : Lost World of Tambun

Lama peram story ni...😂😂😂 Bila hujung tahun je, soalan Ibu adalah, nak g mana tahun ni.. :D tak plan awal-awal , makanya mmg pegi yang ...