Tutorial : warnakan title sidebar

kali ni tutorial pasal nak warnakan tajuk kat sidebar tu pulak...contoh macam gambar kat atas...

Apa yang korang perlu buat ialah klik Layout>Edit HTML
Kemudian korang cari kod

h2 {

Lepas tu korang tambahkan kod di bawah betul-betul selepas h2 {

background:#FFFF00;

Nanti kod korang akan jadi macam di bawah

h2 {
background:#FFFF00; <----- ni korang boleh tukar iku warna pilihan hati..

save n siapppp...






♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...