Tutorial : warnakan title sidebar

kali ni tutorial pasal nak warnakan tajuk kat sidebar tu pulak...contoh macam gambar kat atas...

Apa yang korang perlu buat ialah klik Layout>Edit HTML
Kemudian korang cari kod

h2 {

Lepas tu korang tambahkan kod di bawah betul-betul selepas h2 {

background:#FFFF00;

Nanti kod korang akan jadi macam di bawah

h2 {
background:#FFFF00; <----- ni korang boleh tukar iku warna pilihan hati..

save n siapppp...






♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

Unknown said...

amboi rajinnye wat tuto nanti akak bleh belajar ek.. tq

Unknown said...

salam singgah...
dah cuba.. dengan sedikit ubahsuai.. maklum lah template layout lain sket... btw, dah jadi... ;)

Entry Pertama di Tahun Kereta Terbang =p

SELAMAT TAHUN  BARU 2020 walaupun dah 22 hari bulan dah hari ni.. hahaha nak update pasal anak-anak sekolah je... semua nya mac...