Skip to main content

Tupperware Sale End Year!!

1) Pembayaran secara ansuran dibolehkan tetapi bila dah habis bayar baru dapat barang yang diorder.

1) Penghantaran adalah PERCUMA untuk sekitar kawasan Putrajaya dengan pembelian RM200 dan ke atas.

2) Bagi penghantaran luar kawasan, cas penghantaran yang berbeza akan dikenakan mengikut saiz dan berat item.


Tapau Set
Crystalwave dish (2) 1L
Crystalwave Bowl (1) 2 L
Noodle Holder Grip-n-Go Cariolier
Free : Cutlery set (1 pair)

AnaTupperware price : RM 82.00

Eco Bottle Spring (4)
Eco cherry & Eco Lemon (500 ml)
Eco Orange & Eco Lime (500 ml)

AnaTupperware price : RM 54.00


Frosty Trio (3)
OT Topper Junior (1) 600ml
OT Topper Small (1) 950 ml
OT Topper Medium (1) 1.4 L

AnaTupperware price : RM 48.00




Elegancia Bowl (1) 2.3L
AnaTupperware price : RM 65

Elegancia Bowl (1) 1.5L
AnaTupperware price : RM 55.00

BUY BOTH (A406)
Elegancia Bowl 2.3 L
Elegancia Bowl 1.5 L
AnaTupperware price : RM 100.00

With every purchase of A406
Elegancia Platter
AnaTupperware price : RM 29.00









Legacy Floria Microwaveable Serving Set
AnaTupperware price : RM 140.00

Legacy Floria Bowls (4) 600 ml
AnaTupperware price : RM 17.00

Legacy Floria Plates (4)
AnaTupperware price : RM30.00

SPECIAL @ AnaTupperware
Legacy Floria Serving Set + Legacy Floria Bowl + Legacy Floria Plates
RM 182.00


Giant Pitcher 4.2 L
AnaTupperware price : RM55.00

Caribbean Mugs with Seals (4)
AnaTupperware price : RM39.00



Outdoor Cooler (1) 8.7 L
AnaTupperware price : RM85.00

Small Goody Box with Cariolier (4) 850 ml
AnaTupperware price : RM 63.00

Large Square Away (4) 680 ml
AnaTupperware price : RM42.00

GOFLEX (2) 950 ml
AnaTupperware price : RM59.00

My Happy Lunch Set
AnaTupperware price : RM49.00

Activ Quencher 600ml
AnaTupperware price : RM32.00

High Handolier with Pouch 1.5L
AnaTupperware price : RM45.00

Thirstquake Tumbler with Pouch 900ml
AnaTupperware price : RM33.00

Thirstbreak Tumbler (4) 470ml
AnaTupperware price : RM43.00

Beverage Buddy 2L
AnaTupperware price : RM 31.00
(available in margarita and cool aqua colour)

Fresh Lime and Chill Blue Eco Bottle (2) 1L
AnaTupperware price : RM42.00




Large Deep Plates (4)
AnaTupperware price : RM29.00

Double Deep with Cariolier (2) 1.7 L
AnaTupperware price : RM49.00

Fun In The Sun Set
Large Deep Plates
Double Deep with Cariolier
AnaTupperware price : RM 70.00

B2B Slice & Stor (2) 1.4L
AnaTupperware price :RM 50.00

B2B Snack Stor (1) 2.9 L
AnaTupperware price : RM RM34.00

Eco SOS Set
AnaTupperware price : RM 31.00


Cook's Basic Set
AnaTupperware price : RM150.00
Free Chili Keeper

Ezy Paste with spoon (2) 580 ml
AnaTupperware price : RM45.00



Modular Mates Essential Set
MM Square II (2) 2.6L
MM Oval II (4) 1.1 L
MM Square IV (1) 5.5 L
Free : FreezerMate Small I (2) 250ml
Gift box
AnaTupperware price : RM 177.00

Modular Mates Rectangular SetMM Rectangular II (1) 4.3 L
MM Mini Rectangular I (2) 850ml
MM Mini Rectangular II (2) 1.9L
Free : FreezerMate Small I (1) 650ml
Gift Box
AnaTupperware price : RM 122.00

Modular Mates Starter Set
MM Square II (1) 2.6 L
MM Oval II (1) 1.1 L
MM Round II (2) 440ml
Gift box
AnaTupperware price : RM 74.00




Season Serve
AnaTupperware : RM 43.00

Large Stor N Pour (3) 650ml
AnaTupperware price : RM 54.00

Salt N Spice Set (2) 500 ml
AnaTupperware price : RM 25.00

Steam It
AnaTupperware price : RM 43.00

Rice Dispenser
AnaTupperware price : RM 250.00

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…