nUR Rania Darwisya

mase balik kampung last week sempat jugakla aku melawat sahabat baikku, hawa yg baru je dapar baby girl...eh, takla baru..tapi mase bulan januari ari tu la...8 hb kalau tak silap..
seb baik hawa tak balik Sg. Petani lagi...sebab mase aku balik tu dia tgh siap2 nk balik umah suaminye, Rizal kat SP nun...

Nur Rania Darwisya binti Mohd Rizal...
sedap kan nama baby girl ni...
hawa lahirkan baby ni tak cukup bulan..mase 8 bulan dah deliver dah...takde masalah ape2..hawa kate maybe stress kot sebab keje...org keje bank ni mmg tak banyak masa terluang...tambah2 pulak hawa selalu balik SP umah suaminya...kira nya long distance punye travel la...hawa keje kat KL, Rizal keje kat SP...lpas ni maybe Hawa akan berenti keje n carik keje lain kat SP nun..



bila tgk muka baby ni sebijik cam muka ayahnye...
hehee..jgn mrah aa we....nanti baby dah beso ikut muka ko plak..kihkih..

ok, serba sedikit wedding dorang pada bulan 5 tahun lpas...klik kat link yg aku dah taruk kat bawah tu k...


http://honeysour00.blogspot.com/2009/05/selamat-pengantin-baru-hawa-n-rizal.html

http://honeysour00.blogspot.com/2009/05/malam-nikahnye-hawa-rizal.html

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...