malam nikahnye Hawa & Rizal

ni cerite malam nikah Hawa & Rizal tu la ek...
Hawa nikah malam 1 Mei 09 tu...
lpas isya'
kak ana aka kakak kpd eja...
beliau juga akan make up kan saya nanti..
tgk dia nye touch up..not so bad la..
so so gitu...
alahaiii..sweet je kaler pink n cream ni...

ala, nak jugak la kaler ni..tapi saya dah tempah dah...
gown labuh saya nanti kaler cream n sarungnye nanti kaler pink...
tudung pun kaler pink...
pink pun tak pink sangat la...
huhu..tak sabar nak amik baju 16/5 ni..
tgk katil tu...
we, ko sampai tak nak naik katil tu we...
heheheh..
katil antik betul..




ikalah peneman saya malam tu...
Rizal yg bersiap sedia nak dinikahkan...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...