indahnya saat itu

malam tadi aku rase macam baby dah ade tdo kat sebelah aku...

sweeet sangattt....

bayangkanla...dalam kul 1 pagi tu..baby dok bergolek2 lagi dalam perut ni...

tendang sana sini...syukur sangat sebab tak rasa sakit pun...

aku ngan suami siap sembang2 lagi ngan baby...

lagi kite bercakap lagila baby kuat gerakan dia...

macam tindak balas la...sampai rasa nk berlinang dah air mata ni...

aku ingat dah contraction dah...

last2 dua2 laki bini ni tertdo sambil tangan kat atas perut aku..hehe...

tak sedar pukul bape..sedar2 jam dah 5.45 pagi...hehe..

tu pun sebab alarm bunyi..


♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...