Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2009

selamat bertunang suehaida dan rizal

cantikkan...???
alahai..sweet nye kaler ni...
toinggg..mulalah aku terpk nak tukar kaler ni..
hehe...padahal barang dah beli ni...huhu
ni suehaida...
kawan lame saya mase sekolah rendah...
kecik je orang nye...
sori sue...
tak dpat dtg mase hari bertunang sue ni...
padahal dekat je kat kampung saya nun...
dia buat majlis kat Ipoh...
saya tak dapat dtg sebab mgu ni saya nak balik...
pokaila den kalau balik tiap2 minggu...
minggu ni balik sebab sepupu saya kawen...

hai tawan2

hai tawan2...
caye berciaran lancung dr blog acik ana...
hehehe...
cebab, cik ana cuke amik gambar caye..
tima kacih cik ana
cekang caye tutah pandai tepuk tanan...
(sekarang saya sudah pandai tepuk tangan..)
tenok ni tenok ni..
(tengok ni tengok ni..)
tepuk amai-amai..
belalang tupu tupu
tepuk caye pandai...
boleh upah cucu..
lalalalallalala~~~~
yayyyyyyyyyyyyyy......
caye pandai tan?
hikhikhik


note : haiii. ...geram sungguh aku ngan budak tecik ni...
comel n behave je...
to kak irni aka ibuafiqah...
jgn marah ye ana tempek gambo pikah...=p

t-shirt 5s

hehe...esok hari rabu boleh tgk kitorang pakai baju ni...
esok ade hari Pelancaran 5S kat opis saya ni...
pakai suar slack n tudung biru...
macam baju keje kilang je kan kan..
tapi sedap pakai...
saya sampai balik semalam pakai lagi..
macam sweater pon ade..


Mesyuarat agung PUSPANITA

ini kesah ari jumaat lpas ye..
Mesyuarat Agung Puspanita cawangan Kem. Kewangan
saya terpilih utk pegi kali ni..
sebab tempat terhad..
so, cabut undilah...
ni geng MOF...Dila..

dah habis mesyuarat tu ade lucky draw...
hehe..nama saya naik plak..
tupperware tu...sah sah mahal kan...
hai..bertambahlah kagi koleksi tupperware ku...

Mesyuarat agung PUSPANITA

ini kesah ari jumaat lpas ye..
Mesyuarat Agung Puspanita cawangan Kem. Kewangan
saya terpilih utk pegi kali ni..
sebab tempat terhad..
so, cabut undilah...
ni geng MOF...Dila..

dah habis mesyuarat tu ade lucky draw...
hehe..nama saya naik plak..
tupperware tu...sah sah mahal kan...
hai..bertambahlah kagi koleksi tupperware ku...

meh layan budak tecik ni..:-)

akhirnya

yahoooo...yabeda bedu...
setelah 5 tahun kutunggu2...
akhirnya...
huhuhu...
seronoknye...
alah uols...
bukan ape pon...
surat interview je...
hehe..baru interview...
lom dapat lagi tau..
excited terlebih..=p

bertempat di Angkasapuri
23 April ni saya ade interview
untuk post ahli fotografi B27..
kalau B27 tu maknanye pakai Diploma la...
jenuh tau isi banyak kali..
akhirnya terkena jugak...
alhamdulillah..syukur sangat...
so, saya kna siapkan diri nak interview tu...
balik kampung ni nak kena carik balik nota2 lame...
hehe...

Pertandingan Badminton persatuan Penduduk Presint 11

ok..nak citer pasal saya main badminton semalam...
start kul 2 ptg...
ade game beregu lelaki n beregu pompuan
dan mix suami isteri..
beregu lelaki dah cukup korum..
sekali pompuan tak ckup korum plak aihh..
oh ye, saya hanyalah player import sebab player pompuan tak ramai penyertaannye..
dahla tak ramai..
sekali yg nama dia dah list utk main tu missing plak...
hurmm..tepon tepon tak angkat..

then undi balik..
player pompuan ade 5 tapi import sorang budak utk cukupkan korum..
undi undi..
saya yg kna partner ngan budak laki tu..
budak darjah 6 pulak tu..
adoiillaa...
saya dah mcm malas nak main..
tapikan saya kagum gaklah ngan budak laki tu..
name dia danish..
nasib ko comel dan pandai main..
superb beb..
utk first game saya n danish menang tapi rubber set la..
gilo apo, saya dahla partner ngan budak kecik...
of kos la lawan saya tu asyik attack danish kan..
huh..
utk second game,
weols tak berdaya nak lawan sebab..
first game dahla main rubber set..
pastu rehat 5 minit je...
continue lawan ngan double lain..
mau t…

tag gmbr profile

Tag from kak ila aka jivebumz 1.Letakkan gambar profile anda


2.Terangkan apa maksud gambar itu?

gambar ni telah diedit oleh saya..konon nak buat mcm gambo hulk kan, tapi tak de talent la...
mase ni nak g Saujana Putra, umah bos en.ady..

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

banyak sangat gambar...kalau boleh nak letak semua..gambar ni yg paling kecik saiznye...
hehe

4.Tag 5 lagi blogger ....

saya nak tag...

prettydyana
pu3anna
neezareef
ainbutterfly
cikian chumel

sila buat ye...=p sonang je kan..

stok tudung baru

pssssttt...korang..
ade tudung baru la...
cantik2...
nak tgk banyak2 lagi g je kat blog sahabatku ni..
http://shopp3rlicious.blogspot.com/
atau email je kat dia...
shopperlicious@gmail.com

stok tudung baru

pssssttt...korang..
ade tudung baru la...
cantik2...
nak tgk banyak2 lagi g je kat blog sahabatku ni..
http://shopp3rlicious.blogspot.com/
atau email je kat dia...
shopperlicious@gmail.com

ade game

tentang perkara yang buat saya down tu,
saya malas nak pk..
dan saya buang jauh2 n amik yang baik2..
alhamdullilah perkara tu selesai..
Dia betul2 menguji kami..

oh ye, takmo sedih2 dah..
ptang ni kul 2 ptg saya ade game badminton..
kat presint 11, putrajaya...
Doakan saya menang tau..
=p

sangat sangat down

argghhh...
aku takde semangat sekarang...
tak tahulah sampai bila..
sangat2 down..
aku rase nak terjun je dr bangunan yg tinggi2..
dengar lagu ni sedih plak aku rase...
layannn...


Bermulanya semua hanya dengan rasa
ada saja yang tak kena
Rupanya kau berkasih
Menyingkir setia
Sandiwara penuh dusta Kini ku beri satu amaran
Jangan nanti jadi cabaran
Aku ingin kau memadam kenangan
Menjadi mimpi berterbanganJika engkau pergi, bulan dan bintang tetap masih di langit
Jika engkau pergi, air mengalir takkan berhenti
Jangan khuatir tentang diri ku
Ku janji takkan merindui muBermusim resah hadir membelai
Menyentuh hati kecewa
Janji sehidup semati
Tinggal tiada lagi
Impian hancur depan mataSemakin terungkap kepastian
Biarlah ku rela melepaskan
Pada mu cinta cuma lah mainan
Sekadar untuk senda bersamaPuas sudah ku berikan engkau segalanya
Jalan cerita pun nyata akan berubah