Thursday, September 4, 2014

Tempat Best Nak Bagi Ikan Makan Sambil Beriadah Di Putrajaya

Kalau ada yang ingat, dulu-dulu pun aku ada buat entry tempat ni.. Tempat banyak Ikan ni... 


Masa tu Zara 4 bulan... :)

Weekend hari tu bawak lagi pegi sini nak tengok ikan...

Dari bulatan besar kat Putrajaya ni, masuk simpang yang nak ke Masjid Putra, pastu ada susur turun bukit belah kiri.. Haaa, masuk situ... Sebelum sampai bulatan masjid tau... Ramai dah orang jogging kat situ... Main basikal pun ada... Lehla korang bawak anak2 bersantai2 buat yang tak tau nak pregi mana tu kan..:)



Bawak roti sebuku... Tak cukup la... nanti lain kali bawak banyak2 lagi okay...



Selfie jap. Kat belakang tu jeti nak naik Cruise Tasik Putrajaya...







Enady memang suka bawak kitorang jalan-jalan beriadah macam ni... Taman mane yang dia tak bawak lagi kat Putrajaya ni.. hehe...





video


Ok dah. Korang pegilah terjah yerp!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

az-ila said...

hehe same la kite..tempat ni mmg dh jadi port kami riadah:)

Osman said...

salam. tempat ni sekarang masih banyak ikan tak? and lokasi secara spesifiknya kat mana eh haha