tk dapat layn bowling kat alamanda, layan game budak2 ni pun ok

hahahaha..tajuk panjang giloss...
hari kedua ibu n adik2 kat Putrajaya ni aku bawak dorang g pasar malam Putrajaya...
hari selasa malam kan ade pasar malam kat cni..
tapi mls pulak aku nk snap gambo..
lagipun hujan kan...
mase tu la terjumpa ngan kenangan2 lama aku..
huhu..terjumpa ngan mak mertua tk jadi n adik2 nye....hihihi..
arghh..citer lama..abaikan...

hari ketiga kat sini...
plan nk bawak tgk wayang ~ Avatar...
memandangkan tiket yg aku booking tu pukul 9.50 mlm...
jadiknye, aku cdangkan utk kuar awal ..lpas maghrib tu untuk men bowling sekejap...
sementara nk tgu movie tu stat kan..

sekali masuk2 kat bowling tu, alahaiii..ramainye orang...
rupanya ade tournament la..huhu...
melepas ibu nk merasa main bowling...
lenkali gak ye bu..nanti2 bila2 along bawak lagi...

movie pun lambat nk stat lagi...
last2 aku bawak masuk kat dalam game budak2 yg depan bowling alamanda tu...
jadikla kan...
nk window2 aku rase cam malas pulak nk jalan jauh2...


: main benda alah ni pun dah berpeluh2 aku tau...:

kak yang n ijai...

game ape ntah ni...yg psti tangkap2 ikan..

hahaha..lawak ok tgk ika menari...

tk dpt men bowling betul2..main game mainan ni pun jadikla kan...
hehe...



♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...