28 weeks pregnant

BabyCenter® Malaysia - The most complete online resource for new and expectant parents

Hello Nurliyana!
28 weeks pregnant

You may notice about now, that your baby moves around a lot more when you have a bath or shower. She's responding to the light and noise. Your breasts may begin to produce colostrum, the concentrated early milk, so don't be surprised if they leak a little.

• Find out more fascinating fetal development facts
• Read more about being 28 weeks pregnant


note : esok check up...malam ni kena puasa stat kul 10 mlm utk result BSP esok...
uwaaa....perkara yg paling leceh sebab kena ulang alik ulang alik dr umah ke klink..
kul 8.00 pagi ~ amik darah...
kul 8.30 pagi ~ makan...
2 jam kemudian...kul 10.30 pagi ~ amik darah lagi...
then makan tengahri pulak...stop kul 12.00 tengahri...
2 jam pas kul 12.00 tu kena puasa...
kul 2 ptg ~ amik darah lagi...
makan utk malam plak..n stop sampai kul 6.00 ptg...
2 jam puasa....
n kul 8 malam ~ dtg klink balik utk amik darah lagi...last la tu..
huhu...
sangat leceh kan...takpe, demimu anak...mama redha...

esoknye pulak, hari rabu...aku kena refer ke KK dengkil utk doctor review result BSP aku tu...
uwaa....mintak takde ape2la esok...sebab doctor kate, kalau ok, takyah buat lagi dah..

♥ honey ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...