kul 1 pagi layan KFC

kan hari tu ibu n adik2 aku dtg Putrajaya ni..
hari pertama malam tu aku bawak g Mydin USJ...
untuk shopping barang2 sekolah kak yang n ika...
tapi tak dpt nk shopping lama2...sebab pegi pun dalam kul 8 lbih..malam..
mydin tu tutup kul 11.00 malam...
tak sempat nk snap gambar2 sebab kelam kabut carik barang alat2 tulis dorang tu...
ibu pun cakap tak puas nk round satu Mydin...
huhu..beso bu..tak sempat..takpe, lenkali ek kita dtg lagi...hiks..

sampai kul 11 malam la kitorang dok kat kaunter tu..Q utk bayar la....
panjang Q nye...maklumla, nk bukak sekolah dah kan..
ramai la orangnye...

memasing perut dah lapo..
ade plak org yg nk blanje KFC..hehe...
ape lagi...pucuk dicita ulam mendatang la...hikhik..
tq papa...
ibu n ika...
ijai
org yg blanje...enady
aku n kak yang..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...