Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2009

tag gambar

tag dari sepupuku aka ain aka preetypreetywow

11) go to your picture holder in your computer.
2) go to 6th folder of photos
3) go to 6th picture of that folder
* put the picture on your blog n description of it..
* invite six friends to join the challengge..

hahahaha...carik2 folder ikut direction kat atas tu kan...
sekali terkena gambar ni...

ni gambar en.ady mase memula kitorang dating...
kat kedai makan Tomyam Pochana, Putra Heights...
mase tu saya keje kat kilang Hicom tu la...
En.ady ni boss saya dulu...
hahaha..ni kes terpikat ngan bos la ni...hikhik
nak tgk gambar saya pulak mase dating ni...
sangat selekeh ok...hehe
mase ni dating siap bawak kamera jabatan lagi..kuikuikui..
saya masih study lagi mase ni...
konon2 datang Shah Alam nak buat assignment,
mmg betul nak buat assignment tapi selit2 aktiviti selingan..
mendating la korang...
hahahaha....


tag handbag

tag dari sepupuku aka ain aka preetypreetywow

i) show your bag
ii) mention what is in your bag
iii) choose 5 friends to do this!


nilah handbag saya...
hadiah from ibu...
brand Leno

ape ade kat dalam bag???
hah..tu tgk...macam2 ade dlm handbag saya kan..

saya tak gemar make up sangat..cukupla ade ini...

lain2...
purse
tisu
gula2
pen sebatang
earphone
pendrive 2 bijik
n spek mata..

nak tag sape ye...:
wawa
fareda
emy
fieza
ibuafiqah
yatt
jivebumz

tag handbag

tag dari sepupuku aka ain aka preetypreetywow

i) show your bag
ii) mention what is in your bag
iii) choose 5 friends to do this!


nilah handbag saya...
hadiah from ibu...
brand Leno

ape ade kat dalam bag???
hah..tu tgk...macam2 ade dlm handbag saya kan..

saya tak gemar make up sangat..cukupla ade ini...

lain2...
purse
tisu
gula2
pen sebatang
earphone
pendrive 2 bijik
n spek mata..

nak tag sape ye...:
wawa
fareda
emy
fieza
ibuafiqah
yatt
jivebumz

mulanya satu cinta

hikhikhik..
akak vp..sila senyum lebar lebar...
hehe..
saya sudah terpengaruh sama itu buku novel yang akak beli tu...
kan akak cakap berhantu...
saya pun nak try la, kot2 berhantu jugakkan...=p
rehat siang tadi pegi alamanda...
saje jalan2 sebab ana aka miera datang opis..
jalan2 masuk MPH, ingat nak beli buku GO tu ~ org gomen tau la GO tu ape...
sekali terpandang la novel yang ni...
last2 saya sambar satu jugak...
korang nak pinjam..??
hehehe..
oh ye, first time jugak saya beli novel baru..
dulu selalu beli yang recycle je...=p

first time gaduh

first time gaduh ngan jiran sebelah kat opis saya ni...
bukanlah gaduh tarik2 rambut tu..
tapi melelehla air mata saya ni...
kejadian ni baru je beberapa minit berlalu...
so, saya nak redakan kemarahan saya...
huh!! memang bengang...
tapi tak sampai 2 minit dah baik...
kelaka kan...
tapi mmg takleh lupa la...sampai bila2...
dia dahla geng man u saya..

ceritanya macam ni...
saya ngan rozi telah diarahkan lekat2 gambar..
ala macam kolaj tu...
sebab nak frame kan...
so, dalam banyak2 gambar...
adela terselit satu gambar..
gambar dia ngan aweknya...
yang satu opis ngan saya, korang tau kan sape..hehe
gambar tu saya tampal kat monitor pc dia..
pastu sembang2...
saya cakapla banyak lagi space utk taruk gambar tu kan...
pastu saya cakap lagi..letak ajerlah gambar J** ngan awek dia ni..
dan dan tu dia datang...
pastu buat muka...
dia cakap dia terdengar yang saya nak perdajal gambar dia...
ramai saksi saya mase tu, takde pon saya cakap perdajal...
cuma gurau2 nak letak gambar dia tu...tapi tak letak pon...
yelah malu l…

salam pagi jumaat

salam pagi semua...
saya dah start keje balik ari ni...
selesai sudah kursus induksi umum
habis sudah syarat untuk sah jawatan...
cuma tgu surat dari JPA saja lagi..
lepas dah sah boleh amik exam PTK untuk naik pangkat..huhu

macam biasa la..
pagi2 tgk dah menimbun atas meja..
aissssshhhhhh.....banyak koje la pulak...
saya siapkan keje dulu k...
uols semua take care ye...note : motif taruk gambar ni...
saje...
adik2 saya...kak yang n ika..

sekitar INTAN Wilayah Tengah

sebelum exam

hai...gambar2 ni semua mase nak balik tadi...
sayang pulak bila tak bergambar...
yelah esok dah nak exam...
kang lupa plak nak bergambar2...
dah kenal ramai kawan kat kursus ni...
daripada macam2 kemnterian dan jabatan...
banyaklah berkongsi ilmu pengetahuan kan...
so, layankan ajelah ek gambar2 ni...
ngan geng2 MITI ~ Kem. Perdagangan Antarabangsa Dan Industri
esok nak exam.....
fasilitator kate takyah baca buku banyak2 sangat..
padahal...saya tak baca satu pon ni..
mata dah ngantuk...
nak tdo...

penampilan istimewa upin & ipin

akhirnya....
asyik dengar dari mulut orang je,
last2 saya ajak en.ady g tgk citer ni...
kitorang g tgk kat IOI mall, puchong je...
sampai IOI dalam kul 8 mlm...
awal lagi, carik tiket dulu...
dapat tiket kul 9.00 malam...
sementara nak tgu kul 9 tu,
en.ady ajak g makan dulu....
saya makn ni, asam laksa...
saya tengah berdiet tak nak makan nasik...
hikhikhik
ni en.ady punye...nasik putih dgn sweet sour...
note : best giler cite upin ipin ni...gelaka, seram,suspen..semua ada tau...
dari 5 bintang saya bagi 5 bintang.....huhu....

di kelas

nilah suasana kat kelas...
dok belakang sekali...
penceramah tu tgh bagi ceramah, saya main2 kat blakang...
uppss, tapi tak semua tau...,mane yang penceramah yang bosan je...

wani budak PSM ~ pengurusan sumber manusia

jem jem jem dan jem

adooiiii..saya sangat tak biasa la uols.....
meredah jem ni...
nasib baik lagi seminggu aje lagi saya kursus...
dah macam2 jalan saya lalu...
carik jalan yang elak dr jem...
tapi semuanya same...

jem jem jem dan jem

adooiiii..saya sangat tak biasa la uols.....
meredah jem ni...
nasib baik lagi seminggu aje lagi saya kursus...
dah macam2 jalan saya lalu...
carik jalan yang elak dr jem...
tapi semuanya same...

plan nak tgk upin ipin

ramai yang kate citer ni best n kelakar gile...
kena tengok ni...
mmm..malam ni plan takde g mane2...
nak ajak en.ady la tgk wayang...
jom papa....huhu...

saya dan rozi yang sengal

hahahhaa....jgn gelak tau..
sebenarnya hp saya n rozi mane ade tangkap gambar ikut depan...
so, bila jumpa hp yang macam tu,
jadikla jakun sekejap..eh bukan sekejap..lama jugaklah nangkap gambo nye..
so, korang....
layaaaaaannnnnnn....
buat nenekrock...tataplah wajah rozi yang sengal ini puas2..
hahahahahahha




inilah group kami yang kecoh sana sini...
kitorang dok blakang sekali...
tapi bila tang ceramah mula..selalu kna dok depan..hampeh tulll...
huhu