tag gambar

11) go to your picture holder in your computer.
2) go to 6th folder of photos

3) go to 6th picture of that folder

* put the picture on your blog n description of it..

* invite six friends to join the challengge..

hahahaha...carik2 folder ikut direction kat atas tu kan...
sekali terkena gambar ni...

ni gambar en.ady mase memula kitorang dating...
kat kedai makan Tomyam Pochana, Putra Heights...
mase tu saya keje kat kilang Hicom tu la...
En.ady ni boss saya dulu...
hahaha..ni kes terpikat ngan bos la ni...hikhik

nak tgk gambar saya pulak mase dating ni...
sangat selekeh ok...hehe
mase ni dating siap bawak kamera jabatan lagi..kuikuikui..
saya masih study lagi mase ni...
konon2 datang Shah Alam nak buat assignment,
mmg betul nak buat assignment tapi selit2 aktiviti selingan..
mendating la korang...
hahahaha....


Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...