Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

Berkebun

Ni aktiviti kat school Zara...

2 hari sebelum, Ticer ada pesan suh bawak botol air mineral untuk aktiviti tanam pokok... Aku teruja lagi... Wahhhhh!! Bagusnyaaaa.....

Excited aku tau. Esoknya aku dah bawak botol air mineral tu bagi pada cikgu... Aktivitinya hari Jumaat...



Mama, tengok ni Zara tanam pokok bunga mama... hebatkan adik ... Hahaha.. yolah... Elok lagi haa pokoknya ade kat balkoni tu... :)


Jom posing balik dr school....




Ticer whatsapp gambar2 dorang tanam pokok... Tq ticer2.. :)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Communication Book

Aku macam teruja sket ngan sistem Taska Bijak Cerdik ni... hahaha.. Maafla yer... TBC tak bayar pun aku dok promote Taska dia ni.. aku just share perkara2 yang best2 je.. :)


Communication Book... Book ni untuk pihak pengurusan maklumkan apa2 je info pasal TBC kat dalam ni, ni selain drpd Whatsapp , Ticer D akan bagitau kat buku ni...
Jom apa dalam buku ni...:


Ni makluman yang cuti Thaipusam cuti...


Ada gak dorang selitkan pasal autisme...


Ni best... leh la tau, anak2 buat apa jam ni hari ni...


Public Holiday bagi Taska Bijak Cerdik Caw INSPEN.
Sape nak menang Jam Tangan G Shock... Klik sini... 

Trick Art Museum, I-City

Tak lama pun kat Snowalk tu sebab sejuk tahap gaban... aku dah macam takleh nak bernafas, xsampai satu jam moh la kita keluarr.. tak tahannnn.. cannot go...

Lepas ke Snowalk, jom la kite last destination yang ada dalam pakej opis beli.... Trick Art Museum!!! Aku suka tempat ni sebab konfem akan bergambar sesaje... Pose sana pose sini..wahh besttt!



Macam naik tangga... jadik tak?hehe...

potong pokok pakai kapak...

Climbb.....

Hai... saya para-para... =p

Saya pulak mak pari-pari... kikikiki...

anak-anak tu langsung xbagi can mama nak posing tau..

Konon-konon kat US... =p

Dani menangis2 marah suh aku buat mcm patung tu... haha.. yelah nak oi.

Konon-konon kena tangkap la dengan burung helang...

Bagi zirafah makan...






kikiki.. konon2 menari ngan pompuan tu la ye papa? tak jadikk bluwekk.. haha..

simbahhh airrrrr...

Ni memang favourite dia lah ni... 

Snow Walk, I-City

Lepas dah habis bermandi-manda,

Pakej yang INSPEN bagi sekali ngan Snow Walk... So marilah kita berfrozen-frozen Cik Zara kate... =p...

Harga tiket seperti di bawah, TQ google. Tapi nak masuk dlm tu dia bagi free jaket je... Yang lain2 macam kasut n glove kena sewa or beli... Kasut sewa RM10 sepasang... Stokin dapat free.





Ewahh Zara, macam kat oversea plak kan.. hehe... ada gaya!


Ok jom masuk iglu dulu... Sejuk baq hang! trrrr trrr trrr... Terketar2!


Dalam Iglu...


Jom jalan lagi...


Amik gambo pun shaking sebab terketar2.... Trr Trrr Trrr!



 Enady lagi la terketar2... Hahaha.. semua gambo aku tak jadi... ciskek betul.


Eh air mata Zara... Hahaha.. pasai ape ntah dia nangis ari tu.. Owhh ya... Dia tengah sejukkk. tangan masuk poket, jalan slowly, selangkah selangkah dia jalan... Tercuit sket je dia marah.. pastu dia tergelincir, lagila dia marah.. haha...tu yang menangis tu...


Ajak bergambar pun xnak dah... haha, Zara zara...


Last kena dukung haaa, baru dok diam...
Ok sekian cerita kat Sno…