Thursday, January 29, 2015

Communication Book

Aku macam teruja sket ngan sistem Taska Bijak Cerdik ni... hahaha.. Maafla yer... TBC tak bayar pun aku dok promote Taska dia ni.. aku just share perkara2 yang best2 je.. :)



Communication Book...
Book ni untuk pihak pengurusan maklumkan apa2 je info pasal TBC kat dalam ni, ni selain drpd Whatsapp , Ticer D akan bagitau kat buku ni...

Jom apa dalam buku ni...:



Ni makluman yang cuti Thaipusam cuti...



Ada gak dorang selitkan pasal autisme...



Ni best... leh la tau, anak2 buat apa jam ni hari ni...



Public Holiday bagi Taska Bijak Cerdik Caw INSPEN.

Sape nak menang Jam Tangan G Shock...


No comments: