Wednesday, January 28, 2015

Trick Art Museum, I-City

Tak lama pun kat Snowalk tu sebab sejuk tahap gaban... aku dah macam takleh nak bernafas, xsampai satu jam moh la kita keluarr.. tak tahannnn.. cannot go...

Lepas ke Snowalk, jom la kite last destination yang ada dalam pakej opis beli.... Trick Art Museum!!! Aku suka tempat ni sebab konfem akan bergambar sesaje... Pose sana pose sini..wahh besttt!



Macam naik tangga... jadik tak?hehe...


potong pokok pakai kapak...


Climbb.....


Hai... saya para-para... =p


Saya pulak mak pari-pari... kikikiki...


anak-anak tu langsung xbagi can mama nak posing tau..


Konon-konon kat US... =p


Dani menangis2 marah suh aku buat mcm patung tu... haha.. yelah nak oi.


Konon-konon kena tangkap la dengan burung helang...


Bagi zirafah makan...







kikiki.. konon2 menari ngan pompuan tu la ye papa? tak jadikk bluwekk.. haha..


simbahhh airrrrr...


Ni memang favourite dia lah ni... 








Gambar ni paling mcm real kot.... dani nak terjatuh tu... haha..










Hehehe... dah tu je... banyak lagi gambar kat sini, xlarat nak posing dah...

Pegila kome, tiket murah je rasanya.. around RM10-RM15 cam tu la..

Dalam kul 5 lebih gak setel, pastu gerak balik... kitorang lalu jalan dalam pusing2 Shah Alam tu... sampai la last destinasi masa zaman2 aku jadi minah kilang n zaman cintan cintun ngan enady... Menggamit memori! 8 tahun throwback... hehehe... tapi sekarang kat Alam Megah tu dah macam foreigner lagi menguasai penempatan dari orang Malaysia... takuuittt jugak... Dulu2 aku ada gak cadangkan biar kitorang dok shah alam je, aku kena pindah opis la kan.. tapi Enady la kata, dia dah bosan dok Shah Alam tu dari dia umur 20 kot... boring, so dia decide dok Putrajaya, biarla dia yang ulang alik Shah Alam je masa dia keje kat HTS dulu...

Ok tu je.. bai!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

lovely said...

gambar yg last tu nampak zara mcm lukisan.jenuh ida tengok betul-betul hehe..

Ana Lyana said...

hahaha, cahaya tu yang buat mcm dia melakat dlm gambar kan...