Tuesday, January 27, 2015

Snow Walk, I-City

Lepas dah habis bermandi-manda,

Pakej yang INSPEN bagi sekali ngan Snow Walk... So marilah kita berfrozen-frozen Cik Zara kate... =p...

Harga tiket seperti di bawah, TQ google. Tapi nak masuk dlm tu dia bagi free jaket je... Yang lain2 macam kasut n glove kena sewa or beli... Kasut sewa RM10 sepasang... Stokin dapat free.





Ewahh Zara, macam kat oversea plak kan.. hehe... ada gaya!


Ok jom masuk iglu dulu... Sejuk baq hang! trrrr trrr trrr... Terketar2!


Dalam Iglu...


Jom jalan lagi...


Amik gambo pun shaking sebab terketar2.... Trr Trrr Trrr!



 Enady lagi la terketar2... Hahaha.. semua gambo aku tak jadi... ciskek betul.


Eh air mata Zara... Hahaha.. pasai ape ntah dia nangis ari tu.. Owhh ya... Dia tengah sejukkk. tangan masuk poket, jalan slowly, selangkah selangkah dia jalan... Tercuit sket je dia marah.. pastu dia tergelincir, lagila dia marah.. haha...tu yang menangis tu...


Ajak bergambar pun xnak dah... haha, Zara zara...


Last kena dukung haaa, baru dok diam...

Ok sekian cerita kat Snow Walk, I-City...

Snow kat Genting lagi best kot sebab kat Genting tempat dia besar besarrr besarrrr punye.... 


Yela kat Genting nama pun Snow World, haruslah besarrr... kat I-City ni Snow Walk.. ok lah tu, xyah g oversea nak merasa Salji.. Kat I-City pun ada... kahkahkah.. ayattttt.... sedapkan hati.


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: