Wednesday, September 17, 2014

Open House Fad + Bufday Party Isma @ Seri Kembangan

Every weeekend dah macam acara wajib plak jumpa kawan2 berkualiti ai ni... Tambah-tambah time raya bulan lepas kan... Selepas rumah Zaza hari tu..., next weekend nya rumah N kat Dengkil, , esoknya umah mertua Izza, sebab buat Aqiqah sekali n open house .. (ni blm buat entry lagi), then umah Fad ni laa...

Lagi special nya time umah Fad ni, dah macam reunion dah... Mekna aka Nano Nor turun dari Kuantan ke KL ni... Siap bawak desert bagai... Fuhhh, memang yang dinanti2 lah..:)


Enady dapat mc dua hari tu. Maka wajiblah hangkut dia kan.. hehehe, selalu kalau gath mak2 ni dia malas nak ikut.... Mula2 g Shah Alam dulu open house umah Kak Ila, pastu terus g Seri Kembangan ni...


Ni antara muka yang awal datang.. hehe


Dani & Isya. Nasib baik Dani ok je Isya pinjam tab dia..


Ainaaaaa! Gebu betul awak ni....Adik Isya...



OK, start dah aku pegang batang paip ni untuk amik gambar... Hahaha.. Bak kata deme la. ana ngan monopod berpisah tiada... mana peginya kamera dan monopod pasti mereka akan ada. Cayalah korang! ...:)


Marshyful, Ena SBU, aku, Dayu Photobook, Hany Haziq, Dina Misswish 360, Dira Firefly =p, Nurul Its me, Yaya AufAfiy *ko nyorok apehal yaya..=p, dan reen akacan!... lov u guys!


Mereka lagi!






Zara dah minat plak anak patung ni.. Sorry dear, mama takut nak beli.. hahaha...



OK, sesi kat luar pulak.. Habis umah fad kitorang konker..haha, sori Fad.


Kat luar ni tambah Miera CyrusAmieraHijab, Zaza PA & Nano Nor.



Pja! Lama giler tak jumpa dia ni... Sejak Gath kat Cyberjaya dulu kot kan... Haaa, betulla !


Pja n Aina.


Muka yang sama cuma tambah Marziey Donlod. =p Jgn marahh aaa...


Sukanya Dira.. hehe


Husband Dayu yang selamba duduk ngadap kek bufday Isma.. hahaha...


Kembornye si Marziey. Marshyful.


Zuris!! Sempat gak jumpa ko kan.... :) Comel mcm dulu..


Hai Esya...


Sampai malam haaa geng yang ni... Aku dah balik dah masa ni...


# mama yang gojes. Semua anak dua dah. Bila nak tambah kome? =p


Gambar tadi, cuma tambah tuan rumah yang hujung tu, Fad The SweetWonder


Aku pedajal muka Dayu... wakakakakaka...


Anak-anak bahagia je main mainan tuan rumah.. Sian tuan rumah.. Bersepah haaa.. Maaf yer tuan rumah. Bukan selalu.. hahaha


Haaaa, gambar ni tambah Elly ape la aku nak bagi gelaran ni.. geng, korang ada idea? hihi



Mama Gojes. Dina Misswish 360



Reen and Aneem... anak Nano Nor.


Devil Choc Cake. Dari Nano Nor.



Kawan-kawan berkualiti. Haaaa, ade pun gambar ko Yun. Bukti ko datang ni.. hahaha...

Ok, Fad, thanks menganjurkan majlis begini. Mengeratkan lagi ukhuwah kita... Hepi belated bufday Isma... Semiga besar nanti jadi anak yang solehah ye Isma.. Muah Muahhh...



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

gnor gnur said...

as salam tuan tanah..
tahniah anda ada blog yg menarik..

jemput jalan2 di
www.yatiadam.com