Thursday, September 18, 2014

Geng UB Bergosip Di Rumah Ann.. =p

Bila Intan Hezliyana update kata nak mai Putrajaya, cepat weolls plan nak jumpa dia. Update waktu jam sekian-sekian nak together gether...Yeayyy, Intan nak mai Putrajaya Intan nak mai Putrajaya Intan nak mai Putrajaya.... Seee, aku antara orang yang happy!....

Last jumpa aku berpantang kan Zara kot. Lamaaaa. Padahal dekat je umah dia kalau aku balik kampung nun.. Takde rezeki nak jumpa masa tu kan tan...

Intan datang Putrajaya sebab nak amik adik dia yang baru balik dari Jepun. So, dah alang2 cuti lama tu kan... menyinggahla sana sini... Kena pulak time cuti Merdeka kan...At least ada aktiviti yang terisi dan diingati.. cewahhh ayattt ko ana!

Venue nya kat rumah Ann. Thanks Ann coz jadi tuan rumah. Tuan rumah masak laksa Johor weyy. Aku yang tak berapa gemar laksa johor terus rasa suka.. Eii sedapnya laksa johor...



Khalish n Jazz.. Hensem Khalish ni...


Geng UB ni takde muka lain yer.. hahaha, Dira! Sanggup datang jauh2 dari Subang nun. Salutela ngan ko n husband. :)


Dani n Zara. Aku suh makan dulu kenyang-kenyang. Lepas tu baru main.



Ayana!!!! Awak dah umur setahun lebih baru aunty dapat jumpa... Comel jek. Ayana Zayra Sofea.


Alia ngadap si Amsyar...


Sesi memujuk mummy untuk ikut Hany balik.. hehehe.. Tak Berjaya. Kalau satu blok kan senang. Leh share makanan. Tumpang jagakan anak sekejap. Tumpang makan kalau malas masak. Bergosip. Hahahaha... Bayangkan! Satu blok apartment tu geng2 UB yang duduk. Itu idea dari Zaza.. haha..



Deeja! Tido jer dia ni.. Ayra Khadeeja.



Hai handsome. Amsyar nama dia.


Makanan pada hari itu. POtluck macam biasa.. :) Aku bawak kek coklat moist.


Haziq dah ketiduran.


Ngan Intan. Ade gak gambar ngan ko Kak Tan.



Last2 baru nak main sama2... :)


Padiaa tu Hanyyy.. hehe...


Ada lagi gambo ngan KakTanTinTun.





Cikgu Ann tengah mengajar.. haha..


Bapak-bapak dok hujung sana bersembang...


Acara wajib!... Group Photo. Dah rasa penuh gambar kan bila masing2 anak dua.. =p






OK Finish. Banyak lagi entry lain menyusul ni... Thans Ann dan kengkawan yang lain...

Gambar : Kredit to Wasap UB.



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥