Tuesday, August 12, 2014

Riang Ria Raya Bersama UB

Selagi namanya Syawal, maka entry tentang raya memang takkan habis kan...

ok kali ni beraya ngan kawan-kawan blogger yang paling best dan berkualiti. Kawan-kawan lain yang tak dapat hadir umah Zaza tu jgnla korang fikir tak best dan tak berkualiti plak ye... korang pun best tapi ada aral melintang korang xdpt datang kan.. Next time kita jumpa lagi kan...

Plan asal, nak jenguk baby Amsyar.. anak si Zaza ni.. pastu ramai nak join... maka, kami tak nak menyusahkan tuan rumah, so, makanan bawak sendiri. Zaza dah sediakan rumah tu pun dah bersyukur ke hadrat Illahi dah... Tq so much Zaza...:)

Janjinya pukul 2 petang ke atas la mahu jumpa... aku dekat je ngan umah zaza ni... sempat lagi pagi tu Enady ajak g breakfast, jalan2, dan birthday party Anas... kate dekat kan.. hehe..



Dari kiri : Midmod, Reenpacker, NurulItsme, Zazatuanrumah dan aku sedang mendukung si Zara... Takmo berenggang langsung Zara ni.. haihh



yang ni sama dengan di atas, kecuali tukar Midmod dengan EnaSBU je. hehe



Haaaaaa, dah besar-besar kan anak2 kami ni... dari dorang baby lagi dorang sebenarnya dah ditemukan tapi tak sedar.. hahaha...


Raina anak NurulItsme kakak kawasan... hihi..


NorahJones, FahrinAhmad, ImanArianaRose, DaniAhmad, QasehKita, LuqmanHakimi dan RainaQarina...

Hahaha, sesuka hati je buh nama bebukan... jgn marahhh aaa...




Oh my bff! Lama tak jumpaaaaa... Jumpa jugak kita di sini... Ingat lagi? nilah Founder AmieraHijab ... bussinesswoman berjaya...:)




Sekitar keadaan masa tu...Hiruk pikuk ngan suara anak2... Seronokkk...Baru anak dua ni memasing...




Makanan pada hari tu.. Aku masak mee goreng je. Menu simple... Licinnn, Tq korang tolong habiskan...


Cedok nurul, jangan tak cedok...Reen pun.. hehe..Eh Dira laaaa... Reen celah mane pulakk.. apsal aku nampak Reen ni.. heh..


hany n haziq...


Alia n Deeja... Ann's daughters...


Raifa & Deeja.. Comellll! Rindu bau baby...



Reen & Deeja...


Abang Cyrus & Nazif...


Ni barisan lain pulak..:
Dari kiri : EnaMaembong, aku & Zara, NurulItsMe!, CyrusAmieraHijab, ReenPacker, Mar(xtaunk bagigelaranapa) dan ZazaTuanRumah.



Haaaaaa, ni official gambar... yang xde dalam ni, Miera dan MarQaseh je...


Lagiii...



Ann tengah cedok ape tu Ann?



Alamak, muka aku pun ada? Midmod punya keje gambar2 candid ni...=p



hahaha, Reen.. nasib la...


Reen n Miera


Nurul & Miera...


mamarazi by Midmod...=p




Reen & Amily. anak Marziey.. ala amily, xpandang kamera polakkk



Alia & Haziq.


Haziq n Deeja


And last : Raina, Maman n Qaseh... Ayunya Qaseh...:)

Ok daaa, jumpa lagi Sabtu ni kat umah dotdotdot...Babaiii...




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

5 comments:

Rizziela said...

Bestnya..meriah dengan anak2..mak2 pun semuanya sporting

Maria Rajab said...

jeles xblh join

Intan and The Boys said...

fine. nyampah ah. hahaha.

bila ntah nak turun sana. doa2 la aku dpt jmpa korg lagi. rindu hoih

Ciare Baha said...

syabas uols sebab masih berjumpa2. ukhwah hebak sangat. ada jugak yg iols tak kenal (alah macam lah org kenal iols kan) aduh lama x jumpa rakan blog dan lama x berblog...tahniah korang! suka tgk korang semua.. *hugs*

Fahreen Fredo said...

Hahahaha sempat lagi tu betulkan kelibat sape ye. Ni kalau bebetul kumpul semua dtg memang tak cukup frame ah cite dia. Kan.