Monday, August 18, 2014

#Raya2014 | Beraya ke Rumah N @ Dengkil

Semangat betul nak g umah N ni.. Sebab dapat jumpa kawan-kawan Best aku... Janji ngan Zaza nak pegi sama sebab dua-dua husband kami keroje..:)

Gerak kul 2.30 petang kot... sampai dlm kul 3.15 petang.. dengan Dani nak terkucil nya.. hahaha, kenangan sungguh...

Bila sampai, ramai yang dah sampai rupanya... Fad, Hany, Juelee, Miera, Marziey.. Huhu, lambat jugakla kami ni..hahaha.. Masuk2 umah carik air dulu, hausss... pastu baru mentekedarah nasi ayam N... sedapppp... 

 Miera, aku dam Marziey... :)

 Marshy n husband.. yang dikendong tu anak Nurul, Raifa...

 Aku n Marziey...

 Ngan tuan rumah, Aunty N..:)




Aku adore betul ngan umah N ni... Siyesly cantekkkk decor nye... Tunjuk kat Ady, mama, lawa gak ek cat hitam dinding ni... Dia dah strat berangan nak cat dinding rumah... Dulu g open house Anil, dia berkenan gak cat dinding kaler umah Anil tu, dia cat jugak kaler tu kat umah Desa Pinggiran Putra dulu. Yang kali ni, taktaula dia nak cat ke tak... buat peant badan je papa oi sebab umah kuarters kan... kot dapat tukar tiba2 nanti kang... haa, jenuh nak cat putih balik...

 Me with Nurul...




Menu utama : Nasi Ayam...


Hany n Family serba hijau ha... hai Isma.. hihi


Ape tu Nurul?? =p


Kali ni betul2 gambar Reen.. hahaha... Bukan gambar Dira lagi... =p


Suruh posing dendiam, dok tergaru2 sana sini.. haishh ini mudak aaaa.... Dagu lekuk menurun dari papanya...


Geng 4 tahun... pandai dah dorang bawak diri... Suka sangat tengok... Hope nanti sampai besar pun korang akan jadi besties macam mak2 korang ni... kawan2 berkualiti katenye kan... Jangan berebut boyfren girlfren sudahla yer.. hahaha..


 Macam biasa, yang pegang carta kakak kawasan is Raina!!  :)



Pandai ko berkawan kan Dani...


 N, Aku, Marshy, Fad, Juelee, Hany, Zaza, Marziey n Miera...

N, Reen, Aku, Nurul & Zaza..:) Tayang skirt libas abang kawasan memasing haaa, Zaza plak pakai baju from AmieraHijab...

 Belakang : N, Miera, Nurul, Juelee, Zaza, Marshy
Depan : Marziey, aku n Reen akacan



Seronokkkk sangat jumpa korang weyhhh... kalau tak raya asyikla tertangguh pot luck gathering  kita kan...

Ok jumpa minggu depan plak kat umah dotdotdot.. hahaha...

Love u all!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥


No comments: