Tuesday, August 19, 2014

#Raya2014 | Syawal ke-2 1435H

Dah citer pasal Open House kan.. lupa nak cerita pasal Raya kedua. hehe.. Entri lama terperap...

Ok raya kedua sepatutnya pulang ke kampung halaman Ibu ku kat Sabak Bernam... Tapi Ijai bagi whatsapp yang parents in law dia nak datang... So, bagi dorang datang dulu then baru gerak ke SB.


Raya kedua, menu sama macam raya pertama... just panas2kan je apa2 yang patut..:) Masak banyakkan untuk dua hari terus...


Family in law Ijai.. best.. sporting je semuanya... Hazama celop pun ada.. hehe..

Maksu n Izzara..

Bengkok along punya monopod tu adik oii..


tengah siap2 nak balik SB, Abang Nuar n kak Putri datang.. tapi maafla abang nuar n kak putri.. makanan semua dah kemas kat dapur dah...


Seperti biasa, kalau ngan sepupu2 aku yang gila2 ni.. moh kita selfie lahhh.. :)





Dalam kul 2 petang jugak sampai SB... Lain dah persekitaran umah arwah atuk aku ni.. Teringat masa kecik2 dulu.. kat sinila salah satu tempat aku dibesarkan..:)






Kul 4 petang, Ucu n family pun sampai...

Me and Ibu

Along tecik, Ika n along besar.. haha

Adik-beradik Ibu.. : Ibu, Paklong, Uda, n Ucu..




Paklong.

Tumpang sket paklong.. hehe..

Zara n Dani memang suka sangat ngan kucing..

dani Zara with Aki

Nilah rumah arwah atuk n nenek... Dulu 2 tingkat.. pastu nenek meninggal, atuk robohkan buat rumah bawah je..

Landlord. Dulu aku pernah jatuh kat dalam parit tu tau... tengah bawak basikal, sekali basikal tersangkut terus aku jatuh terhumban dalam parit tu.. hahaa...

Habis dah beraya kat SB. Lepas Maghrib gerak balik Kg. Gajah. Terlupa ayah ada main rebana malam tu kat umah orang kawen.


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: