Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2016

SLIP DISC & PROLONG PERIOD SEMBUH DENGAN AMALKAN VIVIX

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX) TESTIMONI 11: NENG ROZIANA .
[SLIP DISC & PROLONG PERIOD SEMBUH DENGAN AMALKAN VIVIX] .
Assalamualaikum wbt.
Saya Siti Roziana Bt.Alias, berumur 33 tahun dan merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Saya seorang WAHM dan kini menetap di Puchong. .
Saya seorang yang agak aktif ketika di universiti dahulu. Bola jaring, kayak dan aktiviti rekreasi lasak menjadi pilihan ketika itu. Pendek kata..jatuh terseliuh, lebam dan injured dah jadi rutin saya. Akibatnya belakang mula rasa sakit hingga ke tapak kaki. .
Pernah juga saya pergi mengurut kerana kecederaan yang saya alami tetapi kerana tempat mengurut itu agak jauh dari Universiti itu sekali sahaja saya kesana. Dan saya pendam sakit itu kononnya tak mahu terlalu memikirkannya dan berharap ia akan baik sendiri suatu hari nanti .
Tuntutan kerjaya saya sebagai Jurutera Rangkaian memerlukan saya banyak keluar pejabat dan pergi ke tempat pelanggan kami. Oleh kerana kerja saya melibatkan pemasangan kab…

Nak Awet Muda? Amalkan Ini... :)

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX) TESTIMONI 12: SITI SARAH MOHAMAD NOOR .
[JERAWAT BATU HILANG SELEPAS AMALKAN VIVIX] .
Assalamualaikum..Hai.. Saya Sarah..berumur 33 tahun. Sebelum ni saya pernah mengalami masalah kulit muka yang agak teruk. Muka saya jenis muka yang berminyak. Jadi, jerawat senang sangat tumbuh dan kadang-kadang bernanah seperti jerawat batu. Boleh dikatakan hari-hari ada je jerawat baru menyebabkan muka saya penuh dengan bekas-bekas jerawat terutama di bahagian pipi.  .
Kulit saya sangat sensitif pada pencuci muka terutama yang mengandungi alkohol dan bahan kimia kerana ia menyebabkan kulit saya bertambah kering. Disebabkan itu, saya tak pakai langsung mana-mana pencuci muka. .
3 tahun yang lepas saya mula mengamalkan Vivix. Vivix ni produk Anti Penuaan dan Antioksidan. Saya jadi teruja nak cuba sebab fungsi Vivix nie sendiri yang membantu memperbaiki sel DNA kita. Bila sel kita sihat InsyaAllah kulit kita juga akan sihat. .
Baru-baru nie saya perbaharui passpor…

Bebas Darah Tinggi Setelah Konsisten Minum Vivix

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 14: PUAN ARBAYIAH MOHD NOH
.

[SAKIT TUMIT SEMBUH & BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX]
.

Assalamualaikum..
Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.
.

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up.
.

Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet.
.

Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turun mengambil Ostematrix se…

Aktiviti Bagi Ikan Makan

Banyak kali dah pergi sini... Memang tempat faveret anak-anak la kalau nak bawak dorang ni aktiviti outdoor. Jejak sisiran Putrajaya namanya... Di samping mengajar anak-anak supaya berkongsi rezeki dengan ikan... :)
Kali ni kita bawak Iman. Iman tak pernah lagi pergi sini...
Jom Iman...


Papa g beli roti 2 bungkus...


Lama tak posing berdua kan papa, kasik can la sikit...=p


Makyang pun ikut, dia lom pernah lagi datang sini gak.. so dia agak teruja. Bukan agak, memang teruja teruja teruja teruja...



Iman senyappp je.. hahaha tak excited langsung budak tecik ni tau... mata dia terkujat je tgk ikan-ikan tu meloncat2 makan. 

Iman dah buat muka boring. Jomla kita jalan-jalan adik oi...


Tempat ni sangat cantik untuk photoshoot tau. Cepat-cepat aku letak Iman kat tengah tu. Eh bukan aku, Kakyang. Aku standby ngan Kamera. Dalam 3 second je kot, pastu Iman menangis mintak dukung.. Hahaha...


Ni pun Kakyang standby letak Iman, aku amik gambar.



Kakak Abang pun nak jugak.. Ok layan....





Habis.




♥ mama…

Short Vacation To Port Dickson

Dimulakan dengan gambar si kecik molek ni la... Walaupun kecik hatinya besar, sekali dia keluarkan suara, terpelanting mama ngan papa. ok tipu. =p

Plan nak jalan-jalan Port Dickson ni last minute. Last minute jugak Nurul n Yaya join. So, jomlah beramai-ramai ke Port Dickson.

Nak pegi Port Dickson je, tapi aku punya itenarary kemain haaa... gugel setiap tempat kat Port Dickson tu aku nak jelajah. Tempat makan of kos kan... :) 3 hari 3 malam dok pikir pasal Poer Dickson je. Hahaha, belum lagi pegi Sydney kan... kuikui



17 September 2016.

Plan gerak kul 8 pagi n jumpa kat PD. Yaya gerak dulu.. aku kul 9 baru gerak. jumpa la kat sana kang memane... Aku bawak sandwich, yaya bawak nasik lemak. Yaya sampai dulu n carik port. Makan dulu sebelum kita g Ostrich Farm kat Teluk Kemang.





Nasi lemak, sandwich, nugget n sosej. Makan dulu isi perut...


OSTRICH FARM, PORT DICKSON

Lepas dah siap makan n main2 kat pantai sekejap, terus gerak ke Ostrich Farm kat Teluk Kemang. Berhadapan dengan Primaland tu.…