Thursday, October 20, 2016

Aktiviti Bagi Ikan Makan

Banyak kali dah pergi sini... Memang tempat faveret anak-anak la kalau nak bawak dorang ni aktiviti outdoor. Jejak sisiran Putrajaya namanya... Di samping mengajar anak-anak supaya berkongsi rezeki dengan ikan... :)

Kali ni kita bawak Iman. Iman tak pernah lagi pergi sini...

Jom Iman...



Papa g beli roti 2 bungkus...


Lama tak posing berdua kan papa, kasik can la sikit...=p


Makyang pun ikut, dia lom pernah lagi datang sini gak.. so dia agak teruja. Bukan agak, memang teruja teruja teruja teruja...



Iman senyappp je.. hahaha tak excited langsung budak tecik ni tau... mata dia terkujat je tgk ikan-ikan tu meloncat2 makan. 


Iman dah buat muka boring. Jomla kita jalan-jalan adik oi...


Tempat ni sangat cantik untuk photoshoot tau. Cepat-cepat aku letak Iman kat tengah tu. Eh bukan aku, Kakyang. Aku standby ngan Kamera. Dalam 3 second je kot, pastu Iman menangis mintak dukung.. Hahaha...


Ni pun Kakyang standby letak Iman, aku amik gambar.



Kakak Abang pun nak jugak.. Ok layan....





Habis.




♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: