Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

Menang Galaxy Tab! Alhamdulillah..

First sekali, nak ucapkan berbanyak terima kasih kat uolls semua yang sudi layan ahkak ni suh like sana sini tu...
Berbaloi-baloi uolls tolong like view n share sebab ahkak menang no.3!!
Alhamdulillah... Syukur...At first memang aim yang pegi Bali tu... No.1. Tapi yang menang tu hebat sangat testimoni dia... Pasal buah pinggang bocor sembuh bila amalkan minum Vivix. Ada dulu aku tempek kat sini cerita dia.. Jap..
http://honeysour00.blogspot.my/2016/02/buah-pinggang-bocor.html
No.2 pun bagi aku hebat gak testimoni beliau... Pasal sembelit masa pantang... Cerita dia, lupa lak nak buat entry. Nanti-nanti aku buat...
And no.3, kisahnya pasal ibu menyusu... :)
Peringkat pertama menang second place, dapat Water Pitcher Shaklee... Then finalist akan ke peringkat kedua... Peringkat kedua ni la yang hadiah dia lagi gempak...Cara dia pun best gak.. shooting video then video akan diupload dalam Youtube. Like view n share kat Youtube pulak...
ok, tu serba sedikit. Jangan lupa join Supermom Shakle…

Bagaimana Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan

Berat turunBagaimana VIVIX membantu Menurunkan Berat Badan?1. Studies show that resveratrol boosts our muscles' ability to absorb glucose from food. This means that more calories go into muscles and fewer go into fat cells," - http://www.fitnessmagazine.com/2. Fungsi Japanese Knotweed adalah membantu mengurangkan berat badan.
BERAT BADAN HILANG 29KG SELEPAS MINUM VIVIXAbang ni konsisten makan Vivix 6 botol turun sampai 29kg.
Kalau ke Pusat Rawatan penurunan berat badan mau nak dekat RM10K terbang.
Abang ni jugak ada masalah gout, kencing manis dan darah tinggi. Dulu selalu ambil ubat tahan sakit. Sejak amal Vivix, ubat tahan sakit ambik sebulan 1 kali je.Dapatkan VIVIX Twin Pack Dengan Penjimatan Sehingga RM321 sekarang. Hubungi :
Ana Lyana
018 2244135
#pengedarshakleepresint11putrajaya #pengedarshakleeputrajaya #codputrajaya #shakleeeffects #vivix #nakkurus #kurus #shaklee #baazarpaknil

Dah 2 Bulan

Sekejapppnya masa berlalu... Tak lama dah nanti nak masuk keje pulak..  Hayayayaii... Tempat baru plak tu.. dari level 6 pindah ke level 3.  Kerja masa yang sama.. :)
Eh, bukan nak cerita pasal kerja.  Citer pasal kerja, sejuta tahun pun x habis..hehe...
Dak tecik ni dah 2 bulan umurnya... Tak terasa dia dh besar... Tuptuptup dh 2 bulan. Rasa macam baru je aku sakit perut contraction ari tu... Hai mcm rindu nak bersalin lagi je ana..
Hehe... buat masa ni cukuplah 3 dulu. Besarkan mana yg ada. Eh sama je ayat 4 tahun lepas. Hahahhaha
Alhamdulillah... Genap 2 bulan 27 Mac ari tu.  Esoknya 28 Mac, ade appointment untuk cucuk 2 bulan kat klinik Kesihatan Presint 11 kul 10 pagi. 
Berat naik 900gram. 5.1kg
Lilitan kepala 3 cm
Tinggi 59 cm
Milestone dia 2 bulan : # dah nampak orang # suka ajak menyembang # pandai gelak. Dh mcm mata chibi maruko chan dh dia kalau gelak. 
Tu jela sofar iman dania punya perangai...:)




Vivix Merawat Penyakit Tekanan Darah Tinggi

Bagaimana Vivix dengan efisyennya merawat punca penyakit tekanan darah tinggi adalah sebab kandungan Resveratrol di dalam Vivix bertindak terhadap kolestrol.Kolestrol adalah antara punca utama arteri / saluran darah jadi sempit. Akibatnya darah tak boleh flow dengan lancar. Maka terjadilah tekanan darah tinggi akibat permukaan salur darah yang tidak sekata kerana kolestrol yang termampat.
Dengan Vivix, kolestrol jahat LDL kurang teroksida maka chance utk darah beku atau tersumbat menurun, risiko heart attack pun menurun la insyaAllah.#pengedarshakleepresint11putrajaya #pengedarshakleeputrajaya #sayajual #sayajualshaklee #analyana0182244135 #codputrajaya #shakleeeffects #codputrajaya #vivix