Menang Galaxy Tab! Alhamdulillah..

First sekali, nak ucapkan berbanyak terima kasih kat uolls semua yang sudi layan ahkak ni suh like sana sini tu...

Berbaloi-baloi uolls tolong like view n share sebab ahkak menang no.3!!

Alhamdulillah... Syukur...At first memang aim yang pegi Bali tu... No.1. Tapi yang menang tu hebat sangat testimoni dia... Pasal buah pinggang bocor sembuh bila amalkan minum Vivix. Ada dulu aku tempek kat sini cerita dia.. Jap..


No.2 pun bagi aku hebat gak testimoni beliau... Pasal sembelit masa pantang... Cerita dia, lupa lak nak buat entry. Nanti-nanti aku buat...

And no.3, kisahnya pasal ibu menyusu... :)

Peringkat pertama menang second place, dapat Water Pitcher Shaklee... Then finalist akan ke peringkat kedua... Peringkat kedua ni la yang hadiah dia lagi gempak...Cara dia pun best gak.. shooting video then video akan diupload dalam Youtube. Like view n share kat Youtube pulak...

ok, tu serba sedikit. Jangan lupa join Supermom Shaklee Story Musim Kedua plak... 

Pada 9 April 2016 yang lalu, finalist2 dijemput menghadiri Majlis Penyampaian Hadiah ni... Masa ni semua tak tau sape yang menang.. Sehinggalah diumumkan pada hari tersebut. Betul-betul suprise. Juara n naib juara memang awal dah tau sebab view n like dorang jauhhhh meninggalkan finalist lain.. :) Tu pasal aku berdebar-debar, tapi memang berharap aim hadiah no.3 tu... 

Rezeki kan, doa jugak hari2 nak menang tab nak menang tab, Alhamdulillah, akhirnya tab tu berjaya dimiliki...



Hadiah-hadiah... tengokkk tak dapat no 1,2,3 pun still gak dapat hadiah... berbaloi pulak tu... xde yg bawah rm50. Semua atas rm50...:) haaa, cepat2la hantar testimoni Shaklee uolls.


Ni pun best. Sape yang hadir dapat goodies yang merupakan produk Shaklee. Daftar isi borang, then pilih nak apa, yg ada kat atas meja tu, 
1) Pelembut fabrik
2) Dishwash
3) Basic H
4) Herbal Blend Cream

Goodies pun harganya atas RM20. Datang je dapat goodies ni...

Tq Supermom. Best join under Supermom ni. 



Breakfast disediakan. Dah sampai tu, jomlah makan dulu...


Turn aku plak makan. Iman nak berdukung je.


Special order. Anabella Sandwich ada kat situuu... Alhamdulillah semua feedback kate ok. Tak cukup lagi ada... tuan rumah pun xdpt rasa. xpela, next time leh order lagi...:)


Hadiah lagi....


Gambar2 masa hari kejadian. Kredit to team Supermom. Aku amik gambar ni kat FB page Supermom Shaklee Story.. nak tengok yang lain, g terjah sana.






Nyanyi lagi Supermom... semangat betul nyanyi lagu ni... 


Perkongsian daripada puan Nor Faziela. Dia berjaya menjual ESP banyak tong. Xingat berapa tong. Tapi banyakla.. sebab menang kat iReach punya contest.



Ni aku amikkan untuk sorang lagi finalist. Dia dok Penang, xdpt nak turun amik hadiah. So dia wakilkan aku. 



Anabella Sandwich lagi...:)



Untuk cik Nor Ruzanna Hanee. Dapat no berapa xingat. Hadiah dia, Basic H ngan Herbal Blend Cream. Worth RM80. Sape nak bagi kan.. hehe..



Di saat diumumkan pemenang no.3. Berdebar gila time ni sebab happy ke ape ntah... Masa mc umumkan, ok sape xdpt hadiah lagi.. aku dh stat dupdapdupdap... actually aku xfokus sgt masa penyampaian hadiah sebab nak setelkan Zara. Pastu tiba2 nama aku disebut..

Tempat ketiga jatuh kepada...

"Ana Lyana!!!!"

Tudia...impian ahkak jadik kenyataan... doa akak makbul... dapatla sebuah tab yang berharga rm600 plus2. Sape nak bagi kan. Apa2 pun, bersyukurrrr.. Alhamdulillah...


Kena bagi speech sikit... huhu


Tempat kedua, dr Najihah.. dia xdpt datang, makanya kak jiha mewakilkan kak mai yang amikkan hadiah.. tv 32 inch tuuu...


Ok ni dia juaraaa.... tahniah Tinie Badri. Mereka menang pakej percutian ke Bali Indonesia. Tadi tengok kat page Supermom Shaklee Story, dorang dah beli dah tiket n book untuk bermalam. Dorang akan fly pada 29april - 2 May. 


Baby Iman.




Group photo.







With Jiha. Geng blogger n geng adik beradik Chromatic. Masing2 kelek baby. Sama tahun sama bulan. Amna 8 januari, Iman 27januari. 

Akhir sekali , terima kasih yang sangat banyak kpd team Supermom exspecially, mami hadha, dedi mkb, ayu n chet. Uolls jugak yang sudi like like gambar akak selama contest ini berlangsung.

Ok daa...



Bagaimana Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan

Berat turun

Bagaimana VIVIX membantu Menurunkan Berat Badan?

1. Studies show that resveratrol boosts our muscles' ability to absorb glucose from food. This means that more calories go into muscles and fewer go into fat cells," - http://www.fitnessmagazine.com/

2. Fungsi Japanese Knotweed adalah membantu mengurangkan berat badan.

BERAT BADAN HILANG 29KG SELEPAS MINUM VIVIX

Abang ni konsisten makan Vivix 6 botol turun sampai 29kg.
Kalau ke Pusat Rawatan penurunan berat badan mau nak dekat RM10K terbang.
Abang ni jugak ada masalah gout, kencing manis dan darah tinggi. Dulu selalu ambil ubat tahan sakit. Sejak amal Vivix, ubat tahan sakit ambik sebulan 1 kali je.

Dapatkan VIVIX Twin Pack Dengan Penjimatan Sehingga RM321 sekarang.

Hubungi :
Ana Lyana
018 2244135
#pengedarshakleepresint11putrajaya #pengedarshakleeputrajaya #codputrajaya #shakleeeffects #vivix #nakkurus #kurus #shaklee #baazarpaknil

Dah 2 Bulan

Sekejapppnya masa berlalu...
Tak lama dah nanti nak masuk keje pulak.. 
Hayayayaii...
Tempat baru plak tu.. dari level 6 pindah ke level 3. 
Kerja masa yang sama.. :)

Eh, bukan nak cerita pasal kerja. 
Citer pasal kerja, sejuta tahun pun x habis..hehe...

Dak tecik ni dah 2 bulan umurnya...
Tak terasa dia dh besar...
Tuptuptup dh 2 bulan.
Rasa macam baru je aku sakit perut contraction ari tu...
Hai mcm rindu nak bersalin lagi je ana..

Hehe... buat masa ni cukuplah 3 dulu.
Besarkan mana yg ada.
Eh sama je ayat 4 tahun lepas.
Hahahhaha

Alhamdulillah...
Genap 2 bulan 27 Mac ari tu. 
Esoknya 28 Mac, ade appointment untuk cucuk 2 bulan kat klinik Kesihatan Presint 11 kul 10 pagi. 

Berat naik 900gram.
5.1kg

Lilitan kepala 3 cm

Tinggi 59 cm

Milestone dia 2 bulan :
# dah nampak orang
# suka ajak menyembang
# pandai gelak. Dh mcm mata chibi maruko chan dh dia kalau gelak. 

Tu jela sofar iman dania punya perangai...:)





Vivix Merawat Penyakit Tekanan Darah Tinggi

Bagaimana Vivix dengan efisyennya merawat punca penyakit tekanan darah tinggi adalah sebab kandungan Resveratrol di dalam Vivix bertindak terhadap kolestrol.

Kolestrol adalah antara punca utama arteri / saluran darah jadi sempit. Akibatnya darah tak boleh flow dengan lancar. Maka terjadilah tekanan darah tinggi akibat permukaan salur darah yang tidak sekata kerana kolestrol yang termampat.

Dengan Vivix, kolestrol jahat LDL kurang teroksida maka chance utk darah beku atau tersumbat menurun, risiko heart attack pun menurun la insyaAllah.

#pengedarshakleepresint11putrajaya #pengedarshakleeputrajaya #sayajual #sayajualshaklee #analyana0182244135 #codputrajaya #shakleeeffects #codputrajaya #vivix

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...