Wednesday, December 9, 2015

Selamat Menjadi Suami Orang, Akim...

Event ni dah agak lama la, kira-kira 4 bulan yang lepas.. adududu, ampunnn, busy nau nau..=p

Belum terlambat lagi nak wish kat blog ni untuk Akim n isteri : Selamat Pengantin Baru... :)

Bulan 8 majlis dorang ni. Akim ni cousin aku, anak Arwah Mak Alang, kakak ayah. Anak yang paling bongsu sekali dalam family dorang. Alhamdulillah selesai la majlis kahwin semua anak-anak arwah Mak Alang. InshaAllah.. :) 



Tak ingatla nama pengantin pompuan ni.. Maaf ye...



Ibu n ayah of kosla wajib datang kan... Dan acara kenduri kawen ni macam dah jadi tempat kami sedara mara bergathering.. Time ni je lah nak jumpa sedara mara selain daripada Hari Raya...

Majlis ni buat kat Dewan AU2, Keramat. Disebabkan Enady pegi kursus rasanya, Kakyang pun keje so aku drive bertiga je ngan Dani n Zara. 



Zara n Icha, the only anak buah side aku yang ada... Habis pelamin tu dorang konker. Sampai runtuh lah pelamin tu.. kahkahkahkah, budak-budak dok main kat situ, pastu kerusi pengantin tu terjatuh dari tempat dia... Mujurla Zara ngan Icha masa tu dah turun bawah dah...



Tudung pink, Wanchik. ngan anak dia yang baru gak kawen tahun ni, bulan 2 ari tu. Ati n Rino.


Umah parents Fyqa kat Setiawangsa tu je. Dekat. So, ajak sekali. Berjumpa-jumpaan la besan-besan ni.. :)


Anak-anak aku ni tak takut langsung la naik pelamin orang.. tsk! Aku masa kecik2 takde pun cam tu tau... 


Gambar dah tunggang terbalik.. Pengantin berarak masuk ke dewan.


Tengok tu.. Icha n Zara...


Mak sedara, Mak Uda, n Wancu n cousins, Pami, Faridah n NIsa yang datang dari Perak.


Makan beradab ngan pengantin.


Dah makan kat meja biasa. Sekali rupanya tuan rumah jemput semua sedara mara penuhkan meja VVIP kat depan nun.. Apa lagi, kasik makan satu kali lagik la... 


With parents Fyqa.

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: