Tuesday, September 22, 2015

Family Time

Aku bersyukur sangat-sangat... dah lama sangat aku impikan setiap hari minggu Enady ada kat rumah ngan family... Sebelum ni apa-apa aktiviti tunggu dia cuti... Alhamdulillah terima kasih Ya Allah.. :) Mula-mula tak biasa dia ada kat rumah the whole day Sabtu Ahad... lama-lama ok dah...

Dan setiap hari Jumaat je mulala dia tanya... kita ada apa2 plan tak ma minggu ni? Kalau ada... ada la meronda nya... kalau takde, kita lepak umah je lah, rasa rajin ptg2 g amik angin petang...

2 minggu lepas, adik aku Kakyang bagi tiket wayang free untuk 1 family... So, xde plan ke mana2, jom la hangkut anak-anak g layan Inside Out. Tq so much kakyang... :) Nanti nak lagi yerp.



Bergambar dulu ngan background Movie tu...


Zara is penakut lah... Dia trauma ari tu ada background citer Sinister 2 tu dia terkejut sampai berterabur Pop Corn... Tu yang dia takut nak bergambar area2 situ... Pandang keliling takut2.



Tu tengok tu dia gelisah.. hahaha... zara Zara.. Gambar ni Dani yang amik.. senget lah abang.


Tiket dah amik.. tapi wayang nak start sejam lagi... Lepak jap kat luar The Hubs tu...



Suka sangat wefie sekarang ek pa... =p Dah nampak perut.... nak masuk 5 bulan masa ni...



Jalan-jalan lagi, tiba2 Enady ajak layan bowling jap seround.


Wefie again.. :)



4 of us! Nanti 5 of us plak.. :)

Thanks hubby bawak n teman kami jalan2...




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: