Monday, August 17, 2015

Selamat Pengantin Baru Ati & Rino

Cerita bulan Februari aritu...

Rugi plak tak citer sini... 6 bulan berlalu... hehehe.. ampun Ati.. kebizian...

Well tahniah tau... tahniah juga sebab bakal jadi mummy nanti... Dekat2 due date kita... Tapi Kak Nana la bersalin dulu.. kehkehkeh...

Ok jom start cerita...

Ati sepupu iolls, adiknya Ain Butterfly.. hikhik.. kakak nya blogger dahulu kala... sekarang buat bisnes sendiri jual shawl, jubah dan sewaktunya sendiri. Ngape dia tak aktif blog lagi tidaklah diketahui... hehe...

rasanya time cuti chinese new year ari tu Ati nikah & Reception ni... oh ya, exact date is 20-21 Februari 2015. Esoknya sepupu aku lagi sorang bertunang. Ok tu cerita lain nanti.. tak sempat-sempat gak nak update... Ampun ye tasyot... hihi..



Nikah kat rumah...




Cantik pelaminnya.. Tema Ariana Rose... hehe... Kan, sape tengok yang time dorang kawen tu? Ala-ala kan.. Flower tu putih je, tapi lighting tu yang buatkan bunga2 tu maerveless...




Lawannya ngan orang jauhh nun kat Perlis nun... Syok laaaa nanti musim harum manehhh senang je leh petik kan... =p



Wefie with adik n kazen. Tak lupa muka separuh tu, Zara... =p


Wefie ngan pengantin wajib lah kan... :)




Selesai majlis nikah... Esknya majlis sanding pulak...


Seperti biasa, sepupu sepapat yang gila bergambar... nilah rupanya... pantang di sua kamera... hahaha... baru best kan... kenangan sangat nih bila masing2 dah tua nanti.. :)







 Ngan baju time reception...


Make up oleh sepupu aku gak.. Tasyot. lepas majlis ni esoknya, dia plak bertunang... tu next next entry..


Adik lelaki iolls jadik pengapit, Anep.



Bersantap time!

Kat bawah ni semua sedara mara belah ayah iolls... Kan dah kabo, semua kaki bergambar... hahaha, suruh la pose macam mane pun... =p


Gangnam style... hahahaha... pls la anep oi.. gaya ape tu...


Dani prank gambar mama tau... sobss!


Mase ni ada gambar ke kiri ke kanan ke depan ke belakang... tapi aku jumpa gambar nya yang ni je.. ke kiri.. hahahaha... Happening kan.







Adik beradik ngan mak je jadi bridesmaid... cantik kan... aku suka tema gini... 

Again, Tahniah Ati & Rino... Semoga kekal til jannah... :)


#sebenarnya nak buat entry kazen aku kawen gak semalam, kakak kepada Ati ni, Ella. Sekali baru perasan entry Ati kawen aku tak buat lagi... maka terhasil lah entry yang diperam selama 6 bulan ni... kofkofkof... ampun Ati. Ketidakperasanan. :)

Ni masa kakak sulung deme kawen... 



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: