Friday, August 14, 2015

Hari Raya INSPEN 2015 !!

Fuhhhh Kenyang sangat hari ni!

Terima Kasih kepada seluruh warga INSPEN..:)

Kerana semua bergotong royong menjayakan Majlis Hari Raya INSPEN bagi tahun 2015.

Bahagian latihan kena buat laksa. N bahagian lain ade la kena buat macam-macam... sedap-sedap menu hari ni...


Pagi-pagi, bertungkus lumus la geng latihan buat preparation Laksa ni. Kuah dah siap buat malam tadi. Thanks guys.. exspecially MakNgah, Ummy, Kak Puteh, Yan , geng PPH lain yang masak kan kuah laksa yang super sedap itu... Resepi dari MakNgah...  Berebut-rebut orang makan. Sampai kena catula kuah laksa nye... hahaha... 


Sesi rebus merebus laksa...


En. Jamal tukang hangkut barang2 bawak turun.


Kak Puteh n Azwan tukang potong bawang...


Hehehe, ni lah gerai kami... Unit Latihan. Memang gerai khas untuk laksa.


Gerai Pentadbiran dan Kewangan. Dorang buat cocktail, kuih lopez, rojak buah n kuih-muih.



Ni tak sure gerai sape... Lemang rendang n pulut kuning n bihun goreng..


Kuih muih.. rasanya dari Unit Korporat.



Team Pusat Akademik dan Research. Mee Rebus + Buah-buahan + aiskrim.


Show off lagi sekali Unit Latihan punya gerai laksa....:) Thanks En. Afizan & En. Azhar di atas decoration... Memang gempak la...hahaha...



Pengarah INSPEN yang baru bagi speech. Puan Rashidah Isnin.



Geng Latihan : Qila + Ummy + Yan.


Geng ***** INSPEN... Hahahahaha, nama tu kena secret sebab sensitif bagi sesetengah orang... kihkihkih... Tapi yang baju merah tu dah tukar JPA. So, alumni lah ni...


Geng Jiran Opis. Geng Unit Kewangan. Bina  & Wahid. Merangkap geng breakfast gak kalau agak2 bosan makan sorang2 n xde keje urgent lehla breakfast sambil borak2 masalah dunia.. hahaha...



OK dah setel makan n kemas, tapaula apa2 yang patut untuk makan kat opis.. hehehe... Baju yang tak berapa nak raya sangat. Mix n Match saje. Kain batik Sarawak + Blouse beli kat jualan Jabatan Peguam n tudung kat pasar karat RM25 2 helai...

Sekian, cerita raya INSPEN 2015. Tahun depan inshaAllah bertemu lagi.



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: