Wednesday, June 3, 2015

Dinner with family

Recently, balik kampung. Ayah tak berapa nak sihat. Tak sedap badan kata ibu. 

Then, saja nak bawak ayah makan kat luar... Hirup sup tulang ke  sup ekor ke... Bagi selera makan ayah naik balik... dan bagi badan ayah ok balik...

Pegi makan kat Kampung Gajah je. Malas nak jauh-jauh, kang lapar balik.. haha... Ibu ajak try satu kedai makan baru ni. Selalu memang aku makan kat kedai tomyam kat bawah bukit sebelum jambatan nak ke Pasir Salak nun... Situ memang sedap giler babaslah...

Kedai kali ni kat area-area situ jugak. Tapi sebelum kedai jambatan tu... Nama kedai taktau.. hehe...

Aku ayah ibu dani n zara. Tiba-tiba terserempak ngan mak Uda n kazen2, Nasiha n Nisa... Aku ajak join sekali makan...



Zara favourite dia memang la nasik n sup... Suka Opah Uda dok menyuap dia ya..Banyak plak tu dia makan...



Us! Sorry la kat Nisa, gambar awak takde.. hihi.. sebab NIsa yang amikkan gambar...

Bagi aku, kedai ni xleh lawan la kesedapan kat kedai yang kat jambatan tu... Masin dan kurang sedap. Maafkan kami ya.. First n last la datang sini... :)


No comments: