Wednesday, May 6, 2015

Lunch Date Ex-Wang Awam 1


My Ex-opismate yang baik lagi budiman *Lenon kalau ko baca ni ko kene belanja akak 1)kain phua Sarawak 2) Teh C Special 3) Nasi Ayam Ketuk  4) Laksa Sarawak   wokeh..haha, giler banyak wishlist! bhahahahaha!

Lenon Tuing.

Dia dapat pindah balik ke hometown dia... Sangat best lah kan bila dapat balik keje kat kampung halaman, dekat ngan mak ayah, childhood memory keliling ko... Kawen pulak ngan orang yang dekat-dekat situ gak. Nanti anak-anak ko membesar sama tempat dengan ko membesar. Giler tak best!

Ok dah melampau pulak imaginasi... mihmih...

Rindu kampung halaman sebenarnya dan jeles Lenon dapat keje kat kampung... =p

So, kami-kami yang cantik lagi menawan ni, sajelah ajak lunch date. Saje nak jumpa-jumpa menghilangkan rindu.. eceewahhh! =p 

Beli hadiah tanda perpisahan sikit...

Dah ajak bekas-bekas staff Wang Awam 1 dulu, akhirnya beberapa orang je yang dapat join. Kak Izah, Kak Zai, Qila, aku dan tuan empunya badan yang nak pindah ni. Ni lunch ala-ala farewell la ni... Terbayang-bayang kalau farewell kat Wang Awam dulu.. Meriah uollsss..

Sambal Nani, Laksa Kak Timah, Puding Trifle Kak Zai, Asam Pedas Kak Izah, Asam Pedas Kak Lin, Koktel Ecah n Dayan, Sandwich Cik Aida & Cik Ita, Sate part bos-bos la, En.Jenal, En. Zulnaidy, En. Bad, Puan Suhaila, Rendang Cikmaz, Red Velvet Ciksu, Kuih Sagu En. Farihan, Mee Goreng Udang Puan Bashah, Kuah Lodeh Qila + Ecah, Mee bandung Muar Ita, Rozy selalu bawak apa ek, haaaa, kopok leko la dia selalu bawak sebab dia org Ganu...yang tak sebut nama tu maaf... dah lupa ingatan sikit.

Eh, dah kenapa mengimbau sangat ni...

Tsk tsk tsk tsk rinduuuuuuuu! Memori yang takkan berulang kembali.. Kalau berulang pun, takkan sama... T_T


Nah pulut mangga! 

Teringat kat Ann... hihi... not bad.. sedapp, tak manis leting macam yang ko makan tu Ann... :)

Keh keh keh...

Kitorang Lunch Date kat Restorang Tomyam Khung kat Ayer @8 tu je... Aku harapkan dapatla makan tomyam kan, sekali nan hado... Hanya nasi campur biasa2 tu...


Agak tak tenang aku nak makan sebab Dani Zara request itu ini.... pandai pulak tu nak air green... Jus apple rupanya cik Zara oii...Dah order air bandung cincau dia g tukar air green.. Mama ko kenyang minum air je nak... Yang si Dani, nasik habis nak tambah lagi nasik.. hahaha, lapar ye anak2... balik rumah baru repeat makan nasik yerp..









Dah licin haaa muka Cik Qila kita ni....

Phewwwiitttt!

Apa rahsia? hehehehe...

Rahsia dia adalahhh... Dia makan produk SHAKLEE!!!!.. :)

Serius licin dan makin cantikkk... 

Cepat-cepat kawen Cik Qila...#taktau ler dah ada calon ke tak? hihi...

Eh, ni entry untuk Lenon ke Qila ni? Hahaha...


OK Lenon! Gud Luck di tempat baru. jangan lupa kami di sini... See you Again...:)


*lambai-lambai tangan.

No comments: