Sunday, May 10, 2015

Abang ni.. Dalam Hati Ada Taman

Selamat Hari Ibu pada semua Ibu-Ibu di dunia ni...

Tengah layan drama petang2 sambil lipat kain dua gunung ni kat Astro Prima, cerita Menanti Hari Itu. Lakonan Ellie Suriati, Noor Khiriah, Wan Sharmila, Rashidi Ishak, Naim Daniel...

At the end cerita tu buat la aku macam potong bawang... Meleleh-leleh airmata.. biasala cerita pasal Ibu memang boleh meruntun hati semua orang...

Termasukla si Abang Dani tu... hehe

Suddenly, he huged and cried.

Bila tanya kenapa?

Abang sedih la mama... Abang xnk nakal lagi...

Tsk tsk tsk...

Makin bertambah-tambah pulak bawang ni kena potong... T_T

Im so touched.

Ok then aku bisik kat telinga dia... Abang kena dengar cakap mama ok... Jangan gaduh2 ngan adik.

Lagi dia sebakla bila aku peluk n cakap gitu... kekekeke.. abang abang...

Dah la abang, g sambung makan.

Dia tengah makan nasik tadi. =p

Dah besar kalau abang terbaca ini, i love u forever n ever n ever tau abang.. ♡♡♡♡

Muah ciked!

No comments: