Monday, May 11, 2015

Makan Nasi Minyak Kat Shah Alam

Cuti panjang minggu lepas, hari Ahad ada jemputan kenduri kawen kat Seksyen 27, Shah Alam. Wooo, tempat dating kami laki mini mase bujang2 dulu. Tempat bertemu juga... Hehehe, menggamit memori kata orang...

Ikut maps tak dapat tangkap plak kat mana area umah Pja ni... Sekali bila dah sampai, laaaaaa, sebelah Megah Seafood tu ajeee... Tau tau tau... =p

Tq Pja di atas jemputan... Tiada aral yang melintang, maka sampaila kami anak beranak... dah lewat kot sampainya, kul 4 petang.. hahaha..

Tapi Pja kata still majlis ada sebab catering habis pukul 5... Alhamdulillah , lauk pauk pun banyak lagi...Orang kata, xde la sampai2 sedih tengok nasik lauk habis kan... Kenyang makan nasi minyak...



Dapat VIP punya. 


Cendol ni terbaikla... sedap sangat... siap dapat sebungkus cendol bawak balik.. hihi...


Bergambar ngan pengantin.. sempoi giler pengantin... pakai jubah je dua-dua... Gambar aku tak ready, belasah ajelah tempek sini...


With Pja Makino


Last sebelum balik...

Tq Pja n family... :)

Lepas kenduri kat umah Pja ni kitorang terus gerak ke umah makcik aku kat Port Klang nun...

Next lah ek... :)

No comments: