Kek Penuh Kasih Sayang





Zara ada bufday celebration kat school dia.

Untuk bufday bulan Januari hingga Mac.

Zara 17 Mac, so termasuklah sekali...

Ingat nak order je tapi tiba2 rajin lalu pegila kedai bakery beli bahan buat kek simple ni...

Lagi satu, aku nak Zara happy bila tengok mama dia bukak sendiri kek bebeday tu yu dia..hihihi..

Kena buat lagi sebijik ni untuk Dani n kawan-kawan dia pulak..

Semalam dah bising2 tanya mana dia punya...

Baiklah nak, nanti mama buat awak punya pulak...



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...