Thursday, November 27, 2014

Nak try nasi beriani sedap kat Bangi?

Ahaaaa! Mohla kita survey tempat makan yang best lagi kat Bangi ni..

Restoran Sri Ghazal, Bandar Baru Bangi

Kalau korang datang Bangi n nak try nasi beriani ni...
Memang high recommend lah nasi kat sini...

Sedap pun sedap..
Murah pun murah..
Nyumm nyumm..



Restoran ni sederet ngan Fareeda kat Bandar Baru Bangi.


Aku amik set ayam masak merah... Perghhhh... Teringat2 ni sambal ayam tu..


Tu dia Afif... salute lah kat awak, banyak nasi tu dia boleh makan habis..


Aku dah cakap jangan gerak kan..
aku nak amik gambo..
Ish ko ni mi...
Hahaha.. maapler yer..
xde dah gambo elok yg lain..

Nilah geng makan aku kat opis baru ni..
Ummy amik set nasi beriani ngan kambing...
Pun perghhhh.. Nyum nyum...


ok last,. wajib la gambar tuan tanah kan... =p

Ok bai!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: