Saturday, November 29, 2014

Melawat Haziq + Pisang Cheese Jakarta

Puteri bongsu Hany masuk wad sebab demam n asma...

Siannya Haziq... mak dia tak larat dah nak observe lalu diwardedkan lah Haziq untuk doctor pantau Haziq.

Tengahari time lunch hour, N ajak g melawat Haziq... 
Amik N kat MPOB, pastu terus hoot ke Hospital Annur Bangi.



Lunch sama-sama. 
N belanja Nasi Ayam Penyet Wong Solo....
Sedapppp... 
Orang belanja lagi sedaplah kan... =p
Tq N...

2-3 hari lepas tu Haziq dah discharge dah...

Tapi tadi kat group Hany g tau Haziq demam muntah lagi.. 

Alahaiii, siannya anak kecik sakit tak sihat ni...
Moga tabah ye Hany. Anak-anak nak membesar selagi tak umur 2 tahun ni, memang macam2 la...

Get well soon Haziq! Aunties sayang kamu tau...

Balik dari Annur, menyinggah lah jap kat Pisang Goreng Cheese ni... 

Ala yang femes the emes tu la....
Pisang cheese beratuq org panggil ..

Hahaha...


Nah menu!
Chocolate tu sedap.


N n Ana.. =p
N, sila update blog pls...

Dah berhabuk kot blog Princess N ni... dah lebih 5 tahun kita kenal dari alam maya kan... :)



Gerai pisang Cheese ni sederet ngan Hospital Annur tu. Sebelah restorang Kelisa.., 
Nak order siap amik no lagi ko.. hahaha...


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥