Tuesday, July 1, 2014

Juadah 3 Ramadhan

Yeehaaa...

Alhamdulillah...

Dah nak selesai puasa 2 Ramadhan.. jap lagi berbuka... korang dah siap masak?
Hari ni ikan bakar, air asam ngan sayur campur jadi pilihan.. simple2 je kalau hari kerja ni... so far masih lagi masak sendiri.. xde lagi beli lauk pauk kat luar.. kita tgk sampai bila aku bertahan untuk masak kat rumah .hehehe...

Bila berbuka xsah kalau xde desert kan.. smlm xde desert hurmm rasa lain macam je.. actually smlm nak buat puding caramel.. tp kedai bawah tu tutup plak nak beli susu cair. So plan tu dibawa ke hari ini... so desert pilihan, puding caramel caca merba.. hehe...

Ok uolls.. selamat berpuasa...:)


3 comments:

lovely said...

wah.. sempat lagi buat desert.cayalah..

Rizziela said...

saya pun kalau bulan puasa memang nak dessert waktu berbuka..sebab kalau x ada dessert memang x puas berbuka

Our Story said...

bagusnya.... tingkatkan ibadah kurangkan ke bazar ramadhan hihihihi....