Juadah 3 Ramadhan

Yeehaaa...

Alhamdulillah...

Dah nak selesai puasa 2 Ramadhan.. jap lagi berbuka... korang dah siap masak?
Hari ni ikan bakar, air asam ngan sayur campur jadi pilihan.. simple2 je kalau hari kerja ni... so far masih lagi masak sendiri.. xde lagi beli lauk pauk kat luar.. kita tgk sampai bila aku bertahan untuk masak kat rumah .hehehe...

Bila berbuka xsah kalau xde desert kan.. smlm xde desert hurmm rasa lain macam je.. actually smlm nak buat puding caramel.. tp kedai bawah tu tutup plak nak beli susu cair. So plan tu dibawa ke hari ini... so desert pilihan, puding caramel caca merba.. hehe...

Ok uolls.. selamat berpuasa...:)


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...