Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Herblax Si Pelawas

Herb-Lax terdiri daripada 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.
Kebaikan UTAMA Herb-Lax: ·         - Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh ·         - Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut ·         - Membantu masalah sembelit ·         - Mengempiskan perut ·         - Melawaskan pembuangan air besar.
Herb-Lax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal.


Fungsi-fungsi  herba semulajadiyang terdapat dalam Herb-Lax: # Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak. # Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada…

Promo Vivix tinggal lagi 2 hari.. Cepatt!!

Testimoni Vivix Shaklee

[IsMa Lyeza] abg is dengan abg ipar is dah beli vivix. belum habis sebotol..trus stop smoking.. rasa nak muntah katanya bila bau rokok tu...hahaha.. vivix the best!!


Jalan kaki pegi pasar tani

Hahaha, tu pon nak citer ke? :p

Alkisahnya, just terkenang kisah 6 tahun dulu. masa mula2 berkhidmat untuk negara, selalu jalan kaki je g pasar tani depan opis ai ni.. pastu dah ada kete, malas la nak jalan kaki..

Semalam nak jalan kaki pegi cafe, otw tu teringat sedappnyaaa nasi ayam penyet pasar tani.. Apa lagi... tak singgah cafe, terus pegi pasar.. jalan kaki ramai2 mmg tak sedar dah sampai pon pasar.. xpelah.. kuar peluh sket ye dok.. tapi panasnya, membahang gak.. mengalir air mata tahan panas..

Baru panas dunia tu.. insaf teruss..:)



Ngan geng2 mak jemah..=p

Tu haa, panas lah tu sampai menutup mata..:)



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Sudah tiba masanya

Tengah senyumlah orang tu kan..:)

Bersangka baik ni.. Alhamdulillah..

Tengok jugak diri sendiri tu dulu, sempurnakah di mata Allah? Tiada siapa yang tahu melainkan diri sendiri yang berusaha berubah ke arah kebaikan...

:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Kidzoona AEON Taman Equine

Hari Ahad, papa dorang ni cuti. Lepas breakfast kat mamak..( kedai mamak ni kalau tak pegi dalam seminggu xsah betulla!), decide dalam kereta je nak pegi mana... Tiba2 ting! Teringat janji dgn diri sendiri nak bawak dorang ni pegi kat tempat main macam yang kat Critterland dulu. Masa tu aku pegi Zara dalam perut lagi..:)

Ala , carik entry yang Critterland tu aku xa blog kan rupanya.. bubuh dalam FB je.. Dengar citer Critterland tu dah tutup, dorang buat Daycare.

Jom layan gambar2 ni..:)

Zara macam biasa.. follow jek abang dia.. Peace yo!

 Besar dah anak mama ni...:)

 Aku pon join.. kecik2 x merasa pon cam gini..:)



 Suka gambar ni... hepi tgk anak2 hepi..:)






 Zara layan Thomas..:)
Menangis nak turun tu..






 Pencinta buku.




Sekian...Nanti mama bawak lagi..:)

Oh ya, Fee nya, Sorang budak RM15. Mak bapak free. Buat event bufday pon boleh dalam tu. Kebetulan masa aku dtg tu ada bufday party..Tapi lupa nk tanya berapa rate dia..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

#me

Sayang Allah, syurga terbuka.

Sayang Rasul, menjauhi neraka.

Sayang ibu, jangan derhaka.

Sayang ayah, elak dimurka.

Sayang iman, amal dirangka.

Sayang hati, berbaik sangka.

Sayang nyawa, usah diteka.

Sayang harta, biar berpada.

Sayang saudara, membalut duka.

Sayang sahabat, sehingga tua.

Sayang kawan, maniskan muka.

Sayang suami, belum tahu bagaimana.

Semoga Allah mudahkan hidup kita semua di dunia, agar mudah juga perjalanan kita di akhirat sana.

Allahumma amin.



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Wordless Wednesday

Peminat tegar Vit C Chewable Shaklee.. Nur Izzara Dania >_<
♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Majlis Bacaan Yaasiin, Perpisahan dan Sumbangan Sektor D, BSWP

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Your Amazing Shaklee Distributor

Assalamualaikum dan Salam Ceria semua blogger! ♥

Saya, NURLIYANA (ID 894161), adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di sekitar PUTRAJAYA , CYBERJAYA, BANGI, DENGKIL, SEPANG serta seluruh Malaysia & Indonesia.

Sekiranya anda memerlukan suplemen semulajadi bagi PENYUSUAN SUSU IBU, MENGANDUNG, BERPANTANG, KESUBURAN, KEINTIMAN, KECANTIKAN KULIT, dsb, anda bolehlah menghubungi saya seperti berikut :

PM : Ana Lyana
EMAIL : anacomey_84@yahoo.com
CALL/SMS/WHATSAPP : +60 18 2244135
BLOG SHAKLEE : http://honeysour00.blogspot.com
PAGE : https://www.facebook.com/pages/Dani-Dania-Store

Harga PREMIUM ditawarkan EKSLUSIF buat semua PELANGGAN SAYA, beserta dengan FREE LIFETIME CONSULTATIONS serta AKSES KE GRUP Fb KHAS.

Hubungi saya sekarang!

Ana Lyana
Your Amazing Shaklee Distributor :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Lecithin in the house!!

Hot produk ni!! Ni untuk sape yang nak kuruskan badan,  pilihan yang tepat dan mesra poket! :)