Thursday, November 21, 2013

Kidzoona AEON Taman Equine

Hari Ahad, papa dorang ni cuti. Lepas breakfast kat mamak..( kedai mamak ni kalau tak pegi dalam seminggu xsah betulla!), decide dalam kereta je nak pegi mana... Tiba2 ting! Teringat janji dgn diri sendiri nak bawak dorang ni pegi kat tempat main macam yang kat Critterland dulu. Masa tu aku pegi Zara dalam perut lagi..:)

Ala , carik entry yang Critterland tu aku xa blog kan rupanya.. bubuh dalam FB je.. Dengar citer Critterland tu dah tutup, dorang buat Daycare.

Jom layan gambar2 ni..:)

Zara macam biasa.. follow jek abang dia..
 
Peace yo!

 Besar dah anak mama ni...:)

 Aku pon join.. kecik2 x merasa pon cam gini..:)



 Suka gambar ni... hepi tgk anak2 hepi..:)






 Zara layan Thomas..:)
Menangis nak turun tu..






 Pencinta buku.




Sekian...Nanti mama bawak lagi..:)

Oh ya, Fee nya, Sorang budak RM15. Mak bapak free. Buat event bufday pon boleh dalam tu. Kebetulan masa aku dtg tu ada bufday party..Tapi lupa nk tanya berapa rate dia..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: