Wednesday, September 4, 2013

Promo Shaklee September 2013 : CoQHealth Plus

Ok, bulan ni promo CoQHealth. Produk baru ni dari Shaklee. Launching masa NC Jun 2013 hari tu..

Baru tau, Dato' Siti Nurhaliza consume CoQ10 untuk kesihatan dan kecantikan dia. Tengoklah kulit dia tu kan.. putih gebus... Cuma dia taklah makan dari brand Shaklee. Dia makan dari brand lain.. Thats why jugak CoQ10 ni banyak terdapat dalam produk2 kecantikan. Krim muka exspecially..:)

Selain untuk kecantikan, ianya sangatlah bagus untuk jantung kita. Kereta kita boleh servis setiap kali kita nak long journey kan, atau dah berbulan2 tak servis, jenuh carik pusat servis kan, kereta enjinya kita boleh ganti. Enjin manusia? Haaa.. fikir-fikirkan..

Macam tulah jantung kita. Ibarat enjin kepada badan kita ni. xde jantung, xleh hidup lah kita.. Organ terpenting dalam badan adalah jantung. Jadi, jagalah jantung anda sebaik mungkin..:)

Bulan ni jatuh menjunam harga dia daripada harga asal iaitu RM124.00 satu botol. Nak tau berapa harga menjunam tu call/sms/wasap saya 018-2244135, Ana.












♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: