Friday, June 14, 2013

Gaji Shaklee




Syukur alhamdulillah, pay day Shaklee semalam dah keluar. Alhamdulillah juga sebab dapat bayar duit taska. Taska tukar pengurusan. Yuran taska naik. Pendaftaran taska semula. Bayaran lain2 like buku latihan, flash card, n lain2 untuk pembelajaran. Semua sekali RM300 untuk dua orang. Monthly RM480.

Mana nak cekau wey tengah2 bulan RM300.

Tapi alhamdulillah. Shaklee melegakan aku. Dah boleh bayar dah kat Penyelia.

Bulan ni no shopping. Hehe. Tapi takpe, at least serabut hutang taska tak yah pikir dah kan. Kena keje kuat sket untuk dapat gaji bulan depan. Sebab bulan depan gaji Shaklee 2 minggu sebelum raya. Boleh buat belanja raya..Yeay!

Bisnes Shaklee ni mudah je sebenarnya..:

~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage)

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri.. 

~ tak memerlukan maksimum order.. 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. 

~order vitamin dengan Shaklee hanya melalui call/emel.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan..

Copy from adieyza.blogspot.com

Sapa yang dah pernah makan vitamin Shaklee ni, lebih baik jadi ahli terus, sihat dapat duit dapat, kan berganda2 baiknya tu..:)



Saya adalah pengedar sah Shaklee [ ID 894161]. Saya membuat penghantaran ke seluruh MalaysiaKonsultasi percuma akan diberikan untuk semua pelanggan saya.
 
Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Hp |  018-2244135
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store
♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

Sue Lynnda said...

salam~

Jemput join 1st GA saya yer. Mekasih!

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html