Tuesday, June 11, 2013

Dani 3 tahun 3 bulan

Besar dah anak mama ni. Dah boleh harap jaga adik. Pantang adik dia buat benda bukan2, bergemalah suara dia "adikkk!!!!!".

Hahahaha..mama dah ada assistant. Bagus abang..:)

Di usia dia 3 tahun ni banyak gak progress dia. Sampai aku pun teruja tgk milestone dia.

Dah pandai cakap proper sket. Tapi pelat tetap ada.

Abc dah terer nyanyi smpai huruf z. Pelat tetap pelat..:)

Dah kenal warna. Green white brown merah yellow pink oren hitam..

Tau baca doa makan.pelat jugak.

Mama dia belom rajin lagi nak potty train dia. Huhu.. busy sket sabtu ahad lately..

Pandai jaga adik. Tapi kalau adik usik brg dia, habislah...

Yg lain, biasa2 je. Tgk dlm buku rekod kesihatan dia bulan 9 nanti dani ada check up. Timbang n bagi ubat cacing kot. Follow jelah.. at least tau gak tinggi berat dia bape kan..:)

Ok dah tu je. Nanti update lagi pasal dani..:)

Mama papa love u abang.. semoga jadi anak yang baik...

No comments: