Monday, March 25, 2013

Bapak kau!

Semalam.

Sembang-sembang ngan adik aku, kakyang.

Sembang pasal last two weeks dia keluar ngan adik aku lagi sorang, Anep. Anep bawak dia g tengok wayang kat GSC Times Square.

Yang kakyang ni xpernah masuk gsc tu, kagum gila la siap cakap, "bapak kau aahh giler besar panggung tu" kekaguman.

Sebelum tu, zara ngan dani tengah tgk tv.

Tiba-tiba,

Dani : "bapak tau!" (Bapak kau)

Aku ngan kakyang terdiam..

Pastu,

Kahkahkahkahkahkahkahkah.. sakit perut gelak weyy.. diam-diam mata tgk tv, telinga dengar mama ngan makyang bersembang.. hahaha, so notti tau abang..

Eh, korang paham tak apa aku citer ni? Hikhik.. paham-pahamkan ajelah yer..

Moral of the story, tak boleh nk cakap yang bukan2 dah depan anak2. Dorang ni cepat pick up woo.. macam span. Cepat beno diserapnya...

Love > Mama Dani dan Zara..

1 comment:

Puan Jiha said...

skang ni mang tgh fasa dierang kan

Aqeef pon segala iklan kat tv sibuk nak ikut...contoh

iklan Libresse
'apa lg yg Libresse beri'

hahaha mungkin die tertarik dgn intonasi adibah nor kot