Bapak kau!

Semalam.

Sembang-sembang ngan adik aku, kakyang.

Sembang pasal last two weeks dia keluar ngan adik aku lagi sorang, Anep. Anep bawak dia g tengok wayang kat GSC Times Square.

Yang kakyang ni xpernah masuk gsc tu, kagum gila la siap cakap, "bapak kau aahh giler besar panggung tu" kekaguman.

Sebelum tu, zara ngan dani tengah tgk tv.

Tiba-tiba,

Dani : "bapak tau!" (Bapak kau)

Aku ngan kakyang terdiam..

Pastu,

Kahkahkahkahkahkahkahkah.. sakit perut gelak weyy.. diam-diam mata tgk tv, telinga dengar mama ngan makyang bersembang.. hahaha, so notti tau abang..

Eh, korang paham tak apa aku citer ni? Hikhik.. paham-pahamkan ajelah yer..

Moral of the story, tak boleh nk cakap yang bukan2 dah depan anak2. Dorang ni cepat pick up woo.. macam span. Cepat beno diserapnya...

Love > Mama Dani dan Zara..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...