Monday, April 2, 2012

Rasputin


Version Dani.. =p

Yang ni yang original..:)


Ayah adalah peminat Boney M..
Hari2 pasang lagu ni sampai berdentum-dentum nak pecah umah ngan bunyi speakernya..
Nasib baik telinga Zara aku dia siap2 sumbat ngan tisu..
Haha, tak lah.. aku bawak lari la Zara masuk bilik..
Lama-lama best lak dengar..
Dani sangat gemar ngan lagu ni..
Asal sebut Pam pam je, mesti dia tarik tangan Aki dia suh bukak lagu ni..
Nape ntah Pam Pam tu..
=p

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

3 comments:

Sue_Echan said...

teringat sorg akk office aku, die suke na bukak lagu ni.. skuat2 yg amat.. bingit telinge.. huhu..

Sue_Echan said...

teringat sorg akk office aku, die suke na bukak lagu ni.. skuat2 yg amat.. bingit telinge.. huhu..

misha.w said...

hahahha, kelakar btol dani. tp comel je joget2 gitu. :)