Tuesday, April 3, 2012

Kesayangan MakYang

Mak Yang Dani baru habis buat Law Foundation
Nun kat UiTM Sg. Petani nun..
Laa ni dia tgh enjoy sakan selama 6 bulan..
bulan 9 kang baru masuk balik..
kalau dapat tawaran dari UiTM la..

hahaha.. kena gigit..=p

Nak sambung keje kat McD Alamanda tapi Ibu tak bagi.. 
kihkih..
Ibu cakap tunggu lepas kenduri Ijai, baru leh keje..
Ye jugak kan, sebulan lagi..
Maknanya sebulan la dia akan gemuk..
haha.. larikkkss..
Hujung bulan ni Ijai dah nak kawen..
Keje banyak oo kat umah ni..
Tak terdaya Ibu nak buat sensorang..
Mana dengan aku pantangnya lagi..
Nak jahit langsir lagi..
Baju orang tempah lagi..
mandikan Zara lagi..
Sian Ibu woo..Tu yang mane terdaya aku buat sendiri, aku buat..


At least bila ada KakYang ni, ringanlah sikit..
Tugas memasak memang aku take over dah..
masak yang simple2 lah..
kalau zara menangis, aku suh kakyang pegang jap..
Ibu busy jahit langsir..
Selagi tak siap, selagi tu Ibu tak senang duduk dibuatnya..

Dan
Bila MakYang dia pegang baby Zara..
siaplah Dani..
Menangis-nangis tak bagi MakYang dia dukung Zara..
Macam dalam gambar di atas..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

3 comments:

AdaM Hawa said...

jeles erk abang baby?

Kak KiWi said...

Dani yang dah jeles sbb mak yang dah cayang Zara lebih.. hehehee

aziyana said...

wah dalam pantang pun hebat bersilat di dapur ya..kagum