Kau Yang Satu

Gambar ihsan En. Google

Boring takde buat apa..*time anak-anak tido, aku godek-godek almari bilik anak dara berdua tu, Ika n Kak Yang. Jumpa banyak novel.

Ahaaa!

Sambil baring-baring menyusukan Izara lehla baca kan..*kes kalau mata tak mau lelap. =p

Rasa macam dah baca dulu-dulu. Tapi baca jelah lagi sekali..:)

Review novel ni, best la jugak. Part suami isteri tu lebih kurang novel Ombak Rindu. Mula-mula tak suka, lama-lama suka. Tang gurau-gurau manja-manja tu yang best, siap terbayang lagi kalau aku ngan husband aku macam dlm novel tu..:)

Baru je habis baca tadi..Nak pegi carik novel lain pulak lah. :)

Sekian, review dari aku yang ntah apa-apa..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...