Kau Yang Satu

Gambar ihsan En. Google

Boring takde buat apa..*time anak-anak tido, aku godek-godek almari bilik anak dara berdua tu, Ika n Kak Yang. Jumpa banyak novel.

Ahaaa!

Sambil baring-baring menyusukan Izara lehla baca kan..*kes kalau mata tak mau lelap. =p

Rasa macam dah baca dulu-dulu. Tapi baca jelah lagi sekali..:)

Review novel ni, best la jugak. Part suami isteri tu lebih kurang novel Ombak Rindu. Mula-mula tak suka, lama-lama suka. Tang gurau-gurau manja-manja tu yang best, siap terbayang lagi kalau aku ngan husband aku macam dlm novel tu..:)

Baru je habis baca tadi..Nak pegi carik novel lain pulak lah. :)

Sekian, review dari aku yang ntah apa-apa..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Dua Tahun Iman

Cerita 1 tahun Iman :  http://honeysour00.blogspot.my/2017/04/satu-tahun-iman.html Kek yang sama Makanan yang sama Tukang sponsor k...