Wednesday, April 18, 2012

6435, 6437 dan 6438

Angka-angka kat atas tu tersangatlah penting untuk aku.
Sebab apa penting?
Sebab..
6435 : empat digit terakhir nombor telefon aku
6437 : empat digit terakhir nombor telefon husband
6438 : empat digit terakhir nombor ic aku..

nombor telefon aku ngan husband tu memang kitorang beli sama-sama
masa tahun 2005 kalau tak silap.
Zaman cintan cintun yg penuh ranjau.
>_<

Tak perasan yang no. ic tu lebih kurang sama lak ngan 4 digit terakhir no telefon aku.
Sebenarnya nak citer pasal ni..

Aku pegi CIMB nak kuarkan duit kat dalam akaun ASB,
Kan kita kena isi borang kan..
Pastu kat borang tu aku tak perasan yang aku tulis no. ic tu 6435 hujungnya.
Sekali bila sampai turn aku,
pegi kaunter
Selamba je akak tu cakap..
"haiii, dah besar-besar ni pun leh salah no.ic lagi"

Hehe.
Bukan citer lawak pun ni.
Saje je aku tulis.
Takde idea mariii..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

Ummi Echah said...

bagusnyer..senang ingat...dah boleh kut try komen ecah pyer blog..

Ayuraza said...

hahahha..aku baca kelakar jek..:)