Tuesday, March 27, 2012

Jalan2 naik ERL

Waktu kejadian seminggu sebelum bersalin..=p

Kes Ibu keboringan jugak ni.. hehe.. ate 2 minggu kan dok umah temankan aku yang tak bersalin-salin jugakkan..:) Kebetulan adik aku Anep cuti hari Sabtu tu. So, dia ajak Ibu g jalan-jalan KL. Nak ajak Ibu g jalan KL tapi suh Ibu sendiri naik train g Bandar Tasik Selatan..memang tak la aku bagi Ibu pegi sensorang kan.. Risau aku.. Ibu dahla tak tau mana2 hala jalan kat KL ni.. Kang naik train sesat larat ke mana kang.. Dah ler train kat Bandar tasik Selatan tu kena turun naik sana sini.. Eh, maksud aku nak g jalan keluar kena turun sana sini.. Bukannya keluar-keluar train dah jumpa jalan keluar kan..

Aku n Ibu

Jadinya, aku, Enady, Dani dan Ibu naik ERL hari tu nak ke Bandar Tasik Selatan.. Dani dah 2 kali aku bawak dia naik ERL. Enady la kesian.. Tak pernah naik ERL..haha, atenye, nak ke mana kan dia naik ERL? Ibu pun tak pernah.. :)


Hari Sabtu, ramai gak orang kan.. Memandangkan aku pregnant, ada sorang guy ni yang baik hati bagi aku tempat duduk.. sweetnya..:) Thanks dik..


Dani teruja bila dapat naik train ni.. Dulu masa aku bawak dia naik ERL, masuk2 ERL je dia tido..






Akhirnya, jumpa gak ngan Anep.. Dia belanja mkn KFC kat TBS tu.. Thanks dik..:) Lain kali belanja lagi ek..


Pas Ibu kat Anep, then kitorang pun balik Putrajaya semula.. Balik nanti Ijai yang akan pick up Ibu bawak balik Putrajaya balik..


Dan akibat siang tu aku kuat berjalan, aku sakit perut.. macam sakit contraction.. terbaring je lah menahan sakit.. Tengok-tengok, pagi esoknya hilang dah sakit..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: