jalan-jalan naik ERL

dalam kete mase nk pergi ERL : elok je berjaga..:)

2 kali Sabtu yang lepas..hehe, aku ada training tupperware kat Ampang nun.. pegi ngan Kak Ina, opismateku. Tapi aku kene naik train. Disebabkan KakYang pun off ari tu, Dani pun lom pnah lagi naik ERL, justeru dengan mendapat keizinan en.suami, maka dengan itu, kami bertiga pergilah ke Bandar Tasik Selatan dengan menaiki ERL.. ape gile skema ayat aku ni..=p Kak ina tunggu kat sana..

Seronok tak terkata sebab excited nak tunjuk Dani keretapi laju.. Kak Yang pun tak pernah naik ERL lagi...

tapi yang geramnya, elok2 je sampai kat ERL, Dani tido! Alahaii anakku, mama bawak kamu sebab nak tunjuk keretapi laju tu..kamu boleh tido pulak ye..hurmm..:)

lena betul dia tido!

ERL Putrajaya

Kak Yang tukang bawak beg..:)




sekian... matlamat tak tercapai..hihi.. Lain kali mama bawak lagi ye Dani.. untuk cerita lanjut, korang g kat blog adik aku ni..KakYang

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
3 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP